Aţi citit bine. Primul mouse din lume care încorporează un procesor ARM la o frecvenţă de 75Mhz. Dacă stau bine să mă gândesc asta era frecvenţa primului meu procesor Intel. Dar destul cu amintirile lacrimogene.

SteelSeries sunt primii care au lansat aşa ceva pe piaţa de gaming şi îi putem numi foarte bine pionieri.

Sensei este un mouse care se plasează în vârful gamei de mouşi şi nu m-ar suprinde să fie chiar printre cei mai buni de pe piaţă dată fiind experienţa foarte bună pe care am avut-o cu XAI.

 

SS Sensei a păstrat în mare designul ambidextru şi specificaţiile tehnice de la XAI îsnă avem şi câteva lucruri noi.

Dezvoltat cu ajutorul jucătorilor de Counter-Strike, DotA, League of Legends şi Heroes of Newerth, Sensei a devenit un mouse extrem de bine tweakuit dacă este să dăm crezare celor spuse de băieţii de la Fnatic şi Sk Gaming.

Echipat cu un senzor laser care poate procesa până la 12k FPS /secundă şi un procesor ARM tactat la 75Mhz Sensei poate uşor deveni unul dintre cei mai doriţi şi cei mai bine echipaţi mouşi de pe piaţă.

 

 

Faptul că XAI se blochează uneori datorită firmware-ului prost implementat este un lucru ştiut de toată lumea însă implementarea în mouse a unui procesor care să reducă comunicarea cu PC-ul la minim nu poate genera decât lucruri bune.

În rest avem carcasa şi designul lui XAI, exact aceleaşi dimensiuni şi acelaşi număr de butoane însă este construit folosind materiale mai bune, iar senzorul este capabil de maxim 5700DPI sau 11400DPI dacă este activată interpolarea.

La fel ca şi XAI s-au păstrat tehnologiile proprietare ExactSense, ExactAim şi controlul lift-off-ului.

Momentan SteelSeries Sensei nu este disponibil şi nu cunoaştem încă cu precizie o dată de lansare însă vom reveni cu amăunte legate de disponibilitate şi mai ales preţ.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.