Sun Plaza organizeaza Sun Tech, expozitie interactiva de tehnologie care se va desfasura in perioada 29 iunie – 1 iulie, in Sun Atrium.

Timp de trei zile, in intervalul 10.00-22.00, publicul va putea lua contact cu tot ce este mai nou in tehnologie de la partenerii de eveniment, intr-o interactiune directa, prin competitii, demonstratii inedite sau prin testarea solutiilor de realitate virtuala ori a celor dedicate pasionatilor de gaming, foto, grafica etc.

Sun Tech

Toti partenerii Sun Tech Interactive vor avea spatii dedicate in care vor prezenta sisteme sau solutii ’’free to play’’, cu accent pe entertainment:

  • PC Garage isi asteapta entuziastii din comunitate pregatind concursuri de gaming pentru fanii Overwatch, dar si asamblari interactive de sisteme gaming.
  • Acer va miza pe divertismentul interactiv si va prezenta solutia proprie de Mixed Reality, alaturi de o varietate de dispozitive performante de gaming din bine-cunoscuta gama Predator.
  • Sony PlayStation va surprinde cu solutiile sale de realitate virtuala si va avea activari dedicate jocurilor God of War si Gran Turismo Sport si celor din platforma PlayLink.
  • Logitech va expune cele mai noi produse intr-un set-up interactiv si potrivit testarii, dispozitivele periferice insotind PC-urile si consolele puse la dispozitia publicului.
  • Epson, brand deja prezent in Sun Plaza, va realiza demonstratii cu cel mai nou videoproiector laser Full HD, va face fotografii celor prezenti si le va imprima pe loc si ii va invita pe copii sa-si exerseze imaginatia si sa deseneze cu ultima generatie de videoproiectoare interactive.
  • Trust Gaming va fi prezent cu un corner interactiv unde vor avea, pe langa perifericele lor cunoscute, si un loc de relaxare in care doritorii se pot juca si pot testa in voie.
  • Cool Bike, un brand tanar, va prezenta vehiculele sale electrice avangardiste – biciclete, trotinete, monocicluri.

Expozitia este deschisa publicului larg, in cautare de actiuni aparte, cu accent pe noutate si divertisment. Mai multe detalii gasiti aici: www.sun-plaza.ro.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.