EECC-ul de anul acesta (sau Comic Con pentru necunoscatori) este cred ca cel mai interesant de pana acum pentru gameri. Zeci de competitii de gaming si foarte multe echipe romanesti de urmarit.

Daca pana acum singura echipa romaneasca pe care am urmarit-o pe scena la ESL Arena in cadrul South East European Championship a fost chiar echipa noastra WASD.ro, anul acesta competitia este mai acerba, fiind 5 echipe romanesti din 8.

Pe langa gaming profesionist, sunt extrem de multe activitati foarte interesante ce se vor desfasura pe la Comic Con, inca neanuntate. Pana acum doar Nexus a anuntat cateva chestii destul de interesante:

Nexus Gamers Shop se deschide oficial o data cu inceperea Comic Con-ului, pe langa promotii la scaune, si un pret special la o anumita pereche de casti am aflat ca o sa vanda si jucarii din League of Legends. Pe langa asta o sa vedem in premiera si un nou model de scaun DX Racer Racing Series LED.

Nu avem inca toate detaliile, tot ce stiu este ca ei o sa ofere la Giveaway si un scaun DXRacer Racing Series, mai multe detalii despre aceasta tombola si despre modul in care va puteti inscrie o sa posteze ei foarte curand pe pagina lor de Facebook.

Pana atunci haideti sa aruncam o privire pe cateva din produsele lor:

nexus-shop

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.