HB Games a declarat ca The Golf Club 2019 ar avea un mod de cariera PGA Tour cu mai multe etape, cu playoff-urile FedEx Cup, scoala de calificare PGA si turneul Web.com si cele sase cursuri TPC din viata reala (Boston, Deere Run, Sawgrass, Scottsdale, Southwind si Summerlin). In plus fată de suita robusta de creare a cursului, a ajutat The Golf Club sa construiasca o serie considerabila de la prima sa editie lansată in 2014.

The Golf Club 2019 va cuprinde, de asemenea, imbunatatiri si adaugiri la editorul sau de caractere, caracteristica sociala a societaților (grupuri de jucători care se organizeaza in cluburi si care detin membrii turneelor) si doua noi moduri de joc, inclusiv un joc de pariere.

The Golf Club 2019 a obtinut licenta PGA Tour la scurt timp după ce EA Sports a anuntat ca nu reinnoieste o intelegere cu turneul care a revenit în 1997.

Acesta se alatura NBA 2K Playgrounds sub „umbrela” de publicare extinsa a 2K Sports. 2K Sports si Saber Interactive au anuntat parteneriatul la sfarsitul lunii iulie. Jocul de baschet Saber arcade-style se va lansa in aceasta toamna pe Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC si Xbox One.

The Golf Club 2019 este disponibil acum la pretul de 50 de dolari americani pe piețele digitale pentru PlayStation 4, Windows PC și Xbox One. O versiune fizica cu amanuntul va fi lansata în aceasta toamna. Companiile HB Games si 2K Sports au anuntat parteneriatul in dimineata aceasta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.