Overwatch, Starcraft 2, World of Warcraft, Heroes of the Storm si Hearthstone – iata cele 5 discipline de eSports de la BlizzCon unde s-au dat meciuri incendiare.

Overwatch

Overwatch World Cup a fost anuntat in septembrie, iar pana in luna octombrie au avut loc calificarile, unde cele mai bune echipe nationale s-au impus si au ajuns la LAN-ul de la BlizzCon. Din pacate, Romania nu a reusit sa se califice dintr-o grupa accesibila, sa spunem. Luptele finale s-au dat intre Finlanda, Coreea de Sud, Suedia si Rusia in semifinale, finala dintre Rusia si Coreea de Sud, ultimii fiind cei invingatori dupa o victorie categorica impotriva rusilor, 4-0 intr-un best-of-7.

Starcraft 2

La Starcraft 2 am vazut o finala ceva mai echilibrata, jucatorul sud coreean Byun „ByuN” Hyun Woo castigand impotriva lui Park „Dark” Ryung Woo cu 4-2. In finala au fost folositi Terran si Zerg. Polonezul „Elazer” si sud coreeanul „Stats” au ocupat locurile 3 si 4.

Hearthstone

Favoritul turneului, Pavel „Pavel Beltiukov a reusit sa castige Hearthstone World Championship. Jucatorul rus a reusit sa se impuna impotriva ucraineanului Arten „DrHippi” Kravets intr-o finala intre europeni, cu un play destul de riscant, dar care i-a adus primului mentionat trofeul.

Heroes of the Storm

Ne asteptam de la Fnatic sa o scoata la capat la HotS, dar acestia au reusit sa treaca cu bine doar de semifinala, impotriva sud coreenilor de la MVP Black. Finala s-a dat intre Fnatic si Team Ballistix, care s-au impus impotriva celor de la Fnatic cu 3-1.

World of Warcraft

La WoW am vazut cea mai stransa finala dintre toate disciplinele, un meci foarte frumos intre echipele de trei oameni (caci astfel se joaca WoW competitiv) ale Splyce si Method. Splyce au reusit sa invinga cu un scor strans de 4-3, iar astfel si-au aparat titlul de campioni ai World of Warcraft Arena World.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.