Data exacta pentru open beta, o noua harta, un nou trailer si modul Rush regandit – iata tot ce am aflat de la Gamescom despre Battlefield 1.

 

Prima zi a celor de la Electronic Arts si DICE a inceput tare la Gamescom, acestia prezentand un nou trailer pentru a arata publicului noua harta, Sinai Desert. De asemenea, s-a dezvaluit si data inceperii open beta-ului – 31 august. In cazul in care te-ai inscris ca Battlefield Insider, vei primi acces cu 24 de ore mai repede.

A urmat o batalie incinsa pe noua harta, live, avandu-i pe Pansy (o comentatoare de eSports din partea ESL) si Westie (un YouTuber focusat pe franciza Battlefield) drept comentatori. Au participat, din nou, exact ca in cazul luptei live de la EA Play, mai multi YouTuberi si Twitch streameri cunoscuti.

La doar cateva zile a urmat ca numerosi YouTuberi sa dezvaluie gameplay si informatii despre noul mod Rush. Acum obiectivul nu mai este acela de a distruge MCOM-uri, ci niste stalpi de telegraf, necesari pentru comunicari in Primul Razboi Mondial. Un alt element nou este reprezentat de faptul ca acum echipa care se afla pe pozitiile de aparare poate chema airstrike-uri la o perioada de timp. Momentan nu stim cine va fi in masura sa faca asta, avand in vedere ca nu mai avem pozitia de Commander, ca in Battlefefield 4.

http://www.youtube.com/watch?v=3bstijdaKPY

 

Ne vedem pe frontul Primului Razboi Mondial pe 31 august.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.