Turneul National de League of Legends este la a doua editie anul acesta, locatia Comic Con.

In primul sezon al acestui turneu au fost inscrise peste 200 de echipe in etapa online, finala fiind disputata de Nexus Gaming si Great! Team. Aceasta s-a jucat la Auditorium Palladay in fata a mii de oameni, meciul fiind transmis si live de U TV, dar si pe canalul de Twitch a Riot Games Romania.

Anul acesta, inscrierile pentru etapa online se desfasoara pana pe 29 martie, iar meciurile incep de pe 31, incheindu-se pe 21 aprilie. Finala are loc la East European Comic Con, cu un premiu de 4000 de euro, intre 5 si 7 mai.

”Sunt mai mult decât încântat să putem oferi pentru a doua oară în ultimele 6 luni un nou sezon rezervat echipelor din Romania, comunităţii noastre de jucători şi scenei de gaming din ţară. Mă aştept ca şi de această dată jucătorii români să răspundă pozitiv invitaţiei noastre de a lua parte la calificările online precum şi la marea finală din luna mai, unde îi aşteptăm cu un show pe cinste!”, a declarat Ionuț Chepeneag, Publishing Lead în cadrul Riot Games.

Sponsorii Turneului Național sunt Lenovo, HyperX și Nitro Concepts.

Înscrierile se fac aici: https://battlegrounds.leagueoflegends.com/ro. Pe aceeași platformă, poate fi accesat regulamentul complet al competiției.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.