Ubisoft, unul dintre liderii in entertainment la nivel global, lanseaza Assassin’s Creed Odyssey, un nou titlu ambitios din aceasta serie cu cel mai vast univers de tip open world de pana acum si mecanici RPG inovatoare.

Actiunea din Assassin’s Creed Odyssey se desfasoara in Grecia Antica, cu 431 de ani inaintea erei noastre, iar jucatorii au ocazia sa exploreze acest tinut istoric al miturilor si legendelor alaturi de unul dintre cei doi protagonisti, Alexios sau Kassandra.

La dezvoltarea jocului a lucrat si o echipa de peste 200 de developeri si game testeri din studioul Ubisoft Bucuresti, contribuind la recrearea creaturilor mitice, dar si la gameplay-ul naval sau abilitatile speciale si de lupta ale personajelor.

Echipa de dezvoltare din Bucuresti a fost responsabila de randarea si simularea apei, fiind prima care a reusit sa introduca textura 3D a spumei formate la suprafata, pentru o experienta de joc cat mai autentica. De asemenea, arenele de lupta si anumiti inamici foarte puternici sunt rezultatul eforturilor celor din studioul local.

Assassin’s Creed Odyssey reprezinta al optulea joc realizat in co-development de Ubisoft Quebec, Montreal, Bucuresti si Singapore. Mai mult, testarea calitatii s-a realizat impreuna cu Ubisoft Kiev si Pune.

Jocul este disponibil acum pe platformele Microsoft Xbox One, Sony PlayStation 4 si PC, cu imbunatatiri grafice si tehnice pe consolele Xbox One X si PS4 Pro.

Mai multe informatii despre Assassin’s Creed Odyssey sunt disponibile pe site-ul ubisoft.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.