Nu mai aveti rabdare sa vedeti un joc care foloseste pe deplin noul engine Unreal 4? Ati jucat Warhammer 40.000: Space Marine si ati fost dezamagiti ca nu a avut nici macar o misiune in care sa intrati in pielea unui Space Marine Terminator? Cel mai nou trailer pentru Space Hulk – Deathwing va promite indeplinirea tuturor dorintelor.

Decesul publisher-ului THQ se pare ca i-a facut pe cei de la Games Workshop sa arunce in stanga si-n dreapta cu licente pentru realizarea de jocuri care au ca subiect universul Warhammer 40.000. Primul rezultat, versiunea de PC a Space Hulk, a aparut deja de aproape un an.

Dintre toate celelalte jocuri anuntate, Space Hulk – Deathwing prezinta cel mai mare interes. Cyanide Studios (responsabili pentru Of Orcs and Men si Impire) le promite gamerilor o aventura de zile mari: asaltul asupra unui Space Hulk ca membru al unui squad de terminatori ai Deathwing. Pentru cei care nu le prea au cu universul Warhammer 40.000, Deathwing este compania de veterani a chapter-ului Dark Angels de space marines, echipati in totalitate in armura de terminator. Terminatorii din Deathwing sunt cei mai buni din Imperiu, iar Dark Angels au capatat un renume pentru mister si secrete. Fundalul are un potential imens, sa speram ca Cyanide Studios vor fi capabili sa spuna si o poveste captivanta alaturi de actiunea frenetica tipica shooter-elor.

Trecand mai trailer in sine, acesta arata o lupta intre trei terminatori ai Deathwing, dintre care unul este librar (librarian), si o ceata de genestealers. Sfarsitul aduce intrarea in scena a unui Broodlord. Conform declaratiilor producatorului, avem de-a face cu in-game footage si totul arata realmente glorios. Daca ati vrut sa vedeti de ce este in starte Unreal Egine 4, desfatati-va ochii cu trailer-ul de mai jos:

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.