Naughty Dog anunta ca Uncharted 4 va fi lansat doar in primavara anului 2016. Va trebui sa mai asteptam inca un an ca sa avem concluzia povestii lui Nathan Drake, protagonistul seriei Uncharted. Sa speram ca asteptarea va merita.

 Bruce Straley si Neil Druckman, directorii jocului, au anuntat ca Uncharted 4 va fi lansat doar in primavara lui 2016, dupa ce au ajuns la concluzia ca ultimul joc merita mult mai multa atentie decat au anticipat.

„De cand am scos la lumina primul footage din Uncharted 4: A Thief’s End, mai multe parti din poveste si joc au luat forma si ne-a fost clar ca jocul este mai ambitios decat am anticipat initial.

Dupa ce am petrecut atata timp cu Nathan Drake, a ajuns sa insemne ceva pentru echipa si recunoastem ca felul in care povestim despre aventura lui nu este o misiune care o abordam fara profesionalism – acest joc merita fiecare atentie la detalii, pacing precis si povestire nuantata pentru care Naughty Dogs este cunoscut.”

Ei ne promit ca toata echipa va fi la lucru pe toata durata anului sa ne ofere jocul despre care vorbesc cu atata pasiune.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.