Peste o oră vom putea vedea în direct, prin intermediul Twitch.tv, cum arată componenta de multiplayer a jocului GRID 2 dezvoltat de către Codemasters. Mai mult decât atât, Codemasters a distribuit către presă şi o serie de detalii cu privire la cea mai importantă componentă a jocului lor.

Codemasters va oferi o demonstrație a modurilor multiplayer din GRID 2 pe Twitch.tv (stream-ul îl găsiţi mai jos). La încheierea sesiunii LIVE, materialul video va putea fi urmărit oricând pe canalul oficial al jocului, la adresa www.youtube.com/gridgame.

În mare, GRID 2 va oferi suport pentru 12 jucători în cursele online şi va permite jucătorilor să se întreacă local şi în split-screen. Moduri de joc: Race (inclusiv LiveRoutes), Endurance, Drift, Touge, Checkpoint, Face Off, Time Attack. Evenimentele de tip Global Challenge includ Overtake și Power Lap.

GRID 2 va integra, aşa cum a făcut şi DiRT Showdown, extensia Racenet care este de fapt şi de drept o platformă socială unde jucătorii pot interacţiona şi se pot înscrie de diverse evenimente din joc.

{gallery}/2013/01-news/aprilie/11/grid2mp:171:105:0:1{/gallery}

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.