Se pare ca lumea apreciaza foarte mult League of Legends-ul, pe langa joc in sine, competiile sunt foarte apreciate de asemenea. Asa ca noi, impreuna cu Mygarage ne-am gandit sa facem o serie de cupe 1vs1 de LoL. Pana acum am hostat doua cupe, ambele cu premii foarte mari, insa acesta este doar inceputul.

Primele doua cupe au reprezentat un succes pentru comunitatea de League of Legends din Romania, am avut un numar imens de 431 – jucatori unici inscrisi la cele doua cupe hostate de noi.

Prima cupa a fost „rampa de lansare” pentru seria noastra de cupe, au fost inscrisi 267 de jucatori de League of Legends. 1 vs 1 – Powered by Sapphire a fost o experianta placuta atat pentru mine, precum si pentru participanti, dat fiind ca premiile nu era de ici de colo:

  • Locul 1: Placa video Sapphire Radeon HD 7730
  • Locul 2: 2x ventilatoare Noctua NF-S12A PWM
  • Locul 3: 1x ventilator Noctua NF-S12A PWM

Turneul neavand nici macar un minut delay, am apucat sa facem stream pe canalul nostru de Twitch.tv la semifinale si la finale (mica si mare) precum si cateva meciuri din RO256,RO128,RO64, etc din cand in cand. Mai multe detalii legate de acesta cupa gasiti pe formul Mygarage.ro, adica aici

A doua cupa a fost de asemenea un succes pentru comunitatea romaneasca de 1 vs 1, doar 209 jucatori au fost inscrisi in acest turneu. Cupa yet again nu a avut niciun delay, pana cand am intalnit dificultati tehnice. Serverul de la Riot a picat, asa ca a trebuit sa reprogramam toate meciurile din semifinale si finale. Zis si facut, dupa cateva zile s-au jucat si meciurile si iata ca 1 vs 1 – Powered by GIGABYTE s-a incheiat putin mai tarziu, dar sunt sigur ca semifinalistii si finalistii au fost incantai de premiile date de GIGABYTE:

Mai multe detalii despre a doua cupa gasiti pe forumul Mygarage.ro, adica aici.


A venit timpul sa anuntam cea de-a treia cupa organizate de noi impreuna cu Mygarage, adica 1 vs 1 – Powered by Kingston HyperX. Stim ca luna martie este o luna foarte grea pentru barbati, 1 martie trebuie sa cumperi cadouri, 8 martie trebuie sa cumperi cadouri. Ce te faci cand ai nevoie de un SSD sau de un kit de 8GB de memorii sau chiar de un Stick de 64GB? Pai, sa zicem ca esti una bucata jucator de League of Legends bun, cu specialitatea in 1 vs 1. Apesi aici, citesti tot, rebuie sa ai grija sa respecti regulamentul pe care il gasesti aici, te inscrii si apoi castigi premiile puse in joc de Kingston HyperX:

Ne-am gandit ca cel mai bine ar fi sa avem aceleasi reguli de la primul 1vs1 organizat de noi,  adica castigi meciul daca ai facut 100 cs(creepi) / ai doborat primul turn / ai facut „First Blood”. In orice caz, va urez multa bafta si va astept Duminica, 2 martie pe stream-ul nostru pentru o analiza completa si un comentariu sublim facut de mine la aceasta competitie. Daca ai pierdut cumva in acest turneu, uita-te la stream, fiindca eu analizez fiecare miscare pe care o fac competitorii, fiecare item build si explic totul. Daca te uiti atent ai sanse mult mai mari sa castigi urmatoarea competitie. Good luck & Have fun !

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.