Ham ham! Eu sunt *ham* Aiden Pierce, cainele ce vegheaza! Vin baietii de la securitate sa ma ia pe sus daca mai indraznesc sa ma proclam cel mai dur „tech vigilante” din Chicago!

Vine politia! Si-mi ia toata marfaaaaaa!

Uite asa in curand se va lansa si cel mai nou Assasi- pardon, cea mai noua franciza a companiei Ubisoft. Pe data de 27 Mai va invitam sa va duceti la lansarile Watch_Dogs de prin Romania si sa va holbati la niste monitoare pentru a va da seama de cum sta treaba cu gaming-ul in Romania.

Evident, gaming-ul este chintesential cu o doza de bere la burdihan, caci propagarea acestui fenomen este una vitala pentru a ne afirma pe plan mondial. Insa mai important este faptul ca eMAG si Media Galaxy vor tine niste evenimente de lansare prin tara, asa ca va invitam sa fiti martori alaturi de noi in ceea ce s-ar considera cea mai „variata” lansare a unui produs video.

Watch_Dogs se va lansa (27 Mai, nu uitati!) pentru platformele PC, Playstation 4 (900p), Xbox One (792p), Playstation 3 si Xbox 360 (720p ambele in cel mai bun caz). In caz ca va intereseaza, avem un CONCURS ESPESIAL PENTRU VOI destul de fain ce se va termina maine, insa nu e timp de stat, ci timp de inscris! Multa bafta si enjoy the trailer!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.