C’Thun, Yogg-Saron, Y’Shaarj, N’Zoth si toti tovarasii lor cu mai multe sau mai putine tentacule (probabil cu mai multe) se vor strecura spre deck-urile noastre incepand cu 27 aprilie (26 pentru americani, dar 27 in ceea ce ne priveste pe noi).

Atunci apare noul expansion, cu 134 de carti, si din momentul ala se pot deschide pachetele din pre-order, se pot cumpara pachete noi si se pot crafta carti din setul nou.

O lista cu noile carti poate fi gasita aici.

Blizzard s-a asigurat ca toata lumea va putea participa la nebunia asta, pentru ca fiecare jucator va primi 3 pachete gratis cu noul expansion, pachete din care vor iesi C’Thun si cativa acoliti ai lui. Toate vin la fix cat sa ne ia ochii de la faptul ca Dr. Boom iese la pensie, cu impartirea jocului in Standard si Wild.

Blizzard au mai anuntat ca vor face o serie de modificari la cartile din setul clasic cu ocazia noului expansion, asa ca ar fi o idee buna sa asteptati lista de nerf-uri inainte sa dati vreun disenchant (pentru ca nerfed cards disenchant for full value, bineinteles).

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.