Lansarea celui mai amuzant si feature complete MMORPG se apropie si pentru acest motiv va exista si un Open BETA care sa se asigure ca va ia banii de precomanda.

Glumesc, WildStar NU este salvatorul MMORPG-urilor, dar este singurul joc online feature complete ce reuseste sa copieze cu brio formula aplicata a altui MMORPG faimos si vechi. Pe scurt, yeah it’s a WoW clone in space, dar atata timp cat ti se asigura doza de fun pe fiecare sesiune de gaming, atunci nu-i nimic de regretat.

In orice caz, here’s the catch: Open BETA-ul va porni pe data de 8 Mai (Joi) si se va termina pe data de 18 Mai (Duminica). Toti jucatorii vor avea acces pana la nivelul 30, dar pentru un MMORPG asta-i un motiv bun sa incerci sa vezi daca te gadila gameplay-ul sau nu. Pentru mai multe detalii despre cum puteti obtine acces in Open BETA, puteti viziona blogul oficial al jocului.

http://www.youtube.com/watch?v=vzC0agPFnlU

WildStar va fi lansat pe data de 3 Iunie a acestui an pentru PC, fiind unul dintre putinele MMORPG-uri care detine gameplay features pentru toata gama de jucatori. Jocul va include si un sistem dragut de Player Housing ce-ti permite sa o iei razna cu arhitectura, inclusiv oferind posibilitatea de a iti crea un parc pentru hoverboarding precum cel din videoclipul afisat mai jos. Jocul poate fi precomandat de AICI.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.