Incepand de vinerea trecuta toate tancurile – vechi si noi – sunt apte sa aibe cateva continuturi speciale, care vor fi incluse in Twitch Prime in aceasta luna.

Pachetele, disponibile atat pentru World of Tanks PC, cat si pentru World of Tanks: Mercenaries, contin un comandant de elita, tancul Valentine II, o emblema, o medalie si multe altele. Partea buna este ca daca jucati World of Tanks PC sau World of Tanks: Mercenaries pe Xbox si PlayStation 4, nu va trebui sa alegeti, le puteti avea pe amandoua!

Pentru a obtine aceasta colectie unica de minunati, tot ce aveti nevoie este sa fiti membru Twitch Prime si un cont pentru World of Tanks PC sau World of Tanks: Mercenaries pe consola. Tot continutul va fi incasabil prin intermediul Twitch Prime si fiecare pachet trebuie revendicat separat.

Oferta va fi disponibila intre 25 octombrie si 30 noiembrie pentru World of Tanks PC si 30 octombrie pana pe 30 noiembrie pentru World of Tanks: Mercenaries pe console. Ambele pachete sunt disponibile pentru jucatorii existenti si noi, cei care au inceput recent doar vor trebui sa creeze un cont pentru platformele dorite.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.