dead_space_3Nu este o foarte mare surpriză faptul că Electronic Arts s-au apucat de alt Dead Space. Din zvonurile apărute se pare că jocul nu se desfăşoară pe o navă, ci pe o planetă îngheţată.

La începutul jocului, Isaac Clarke se prăbuşeşte cu nava sa pe planetă. Crede că este singurul supravieţuitor şi cauta un loc să se adapostească de o furtuna de zapadă. Gaseşte staţie parasită, iar înauntru un alt supravieţuitor. Acesta îi spune că mai există şi alţii care au plecat spre altă staţie, printre care şi Ellie, un caracter cheie din primul Dead Space.

După lungi căutări, Isaac o găseşte pe Ellie şi pe înca o supravieţuitoare, Jennifer. Împreuna vor să escaladeze un munte, dar Jennifer este împotriva acestui lucru. Ea este în cautarea unui tech-codex, pe care vrea să îl deschidă cu ajutorul descoperirilor în inginerie ale unui grup numit Rosetta.

Inamicii in Dead Space 3 sunt numiti „the hive mind”.

 

Noua locaţie a jocului sună bine, dar probabil nu vom mai auzi nimic despre joc până când EA se va hotărî sa-l anunţe oficial. Până atunci, primele două jocuri ale francizei încă se vând în număr mare şi ultima oarcă când ne-am interesat Dead Space 2 se vânduse în 2 milioane de exemplare.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.