Concurs: Câştigă un procesor AMD A8 5600K şi 5 jocuri Sleeping Dogs şi 5 jocuri Far Cry 3

Written by  // 20 November 2012 //
(7 votes)
  Concurs: Câştigă un procesor AMD A8 5600K şi 5 jocuri Sleeping Dogs şi 5 jocuri Far Cry 3
  AMD este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de hardware datorită procesoarelor şi plăcilor video pe care le produce. De ceva vreme au început să se implice şi mai tare în gaming şi au lansat pe piaţă conceptul de Gaming Evolved. Şi AMD este unul dintre cei mai importanţi parteneri ai noştri şi pentru a ne arăta recunoştinţa faţă de voi, cititorii noşti fideli, vă punem la bătaie un APU A8 5600K despre care puteţi reciti mai multe aici.

  amda85600k

  Concursul realizat impreună cu AMD se adresează cititorilor noştri şi pentru a ne demonstra că eşti pasionat atât de gaming cât şi de tehnologie va trebui să răspunzi mai jos la o întrebare ce vizează un subiect nou şi anume acţiunea AMD intitulată "Never settle".

  La fel ca şi celelalte concursuri realizate pentru a sărbători "renaşterea" WASD într-o altă cochilie, data limită la care vă puteţi înscrie este 15 decembrie 2012 ora 23:59.

  a85-08Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi publică pe random.org.

  Iar pentru cei ce se înscriu dar nu au noroc cu procesorul, vom oferi tot prin tragere la sorţi şi 5 jocuri Sleeping Dogs + 5 jocuri FarCry 3. Pentru a avea şanse să câştigi procesorul trebuie să răspunzi corect la întrebare. Tragerea la sorţi a jocurilor este adresată tuturor ce se înscriu valid, chiar dacă nu răspund corect la întrebare.

  Înscrierile se fac trimiţând un e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în care trebuie să răpundeţi la întrebare şi să completaţi informaţiile de mai jos.

  Câştigătorul va fi anunţat prin actualizarea acestui articol.

   

  Întrebarea pentru concurs:

  Care sunt cele trei jocuri pe care le primeşti în bundle-ul unei plăci din seria Radeon HD 7900 atunci când o achiziţionezi?

   

  Alături de răspunsul la întrebare trebuie să ne trimiţi şi datele tale de contact precum mai jos:

  Nume şi prenume:

  Vârstă:

  Serie BI/CI:

  Nr. telefon:

  *datele personale sunt folosite strict pentru identificarea şi contactarea participanţilor şi vor fi şterse după temrinarea concursului.

  Toate câmpurile de mai sus sunt obligatorii. Necompletarea unuia dintre ele duce la excluderea din concurs. Vârsta minimă pentru participare este de 14 ani.

  GamingEvolved 4Color Silver

  Protectia datelor personale

  WASD.ro  respecta si protejeaza confidentialitatea datelor dvs. personale. Orice informatie personala este prelucrata si folosita conform politicii de confidentialitate a datelor personale si nu va fi folosita in niciun mod care contravine acestei politici.

  Portalul WASD.ro  este singurul proprietar al informatiilor colectate. Aceste informatii nu sunt si nu vor fi vandute, inchiriate sau facute cunoscute unor terti in alte moduri decat cele prezentate in acest concurs.

  Ne obligam de asemenea sa respectam prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, WASD.ro  se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform legislatiei in vigoare.

  Prin participare la concurs si trimiterea datelor personale la organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul WASD.ro , participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a organizatorului, sa fie prelucrate si folosite pentru eliminarea fraudelor. La cererea expresa, in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

   

  Update 19 decembrie 2012

  Câştigători:

  5 jocuri Sleeping Dogs:

  Antonie Bogdan Silviu
  Sima Claudiu
  Blaj Gabriel
  Todoran Vasile Alexandru

  Donose Costel Alexandru

  5 jocuri Far Cry 3:

  Dinca Daniel
  Ionel Marius Gherendi
  Tudosescu Gabriel
  Petre Constantin Dragos

  Roman Costin

   

  Procesorul AMD A8-5600K:

  Paun Catalina Cezarina

   

  Link către extragerea câştigătorilor jocurilor: http://www.random.org/draws/details/?draw=13006

  Link către extragerea câştigătorului procesorului: http://www.random.org/draws/details/?draw=13007

  Last modified on Wednesday, 19 December 2012 13:06
  Octavian Fulger

  Cândva eram pasionat de IT, apoi m-am plictisit, apoi la PC Mag mi-am redescoperit pasiunea şi am continuat sa fac ceea ce imi place la WASD.

  Google+

  You are here: HomeConcursuri Concurs: Câştigă un procesor AMD A8 5600K şi 5 jocuri Sleeping Dogs şi 5 jocuri Far Cry 3