Fără NVIDIA alături de noi într-o zi atât de importantă nu se putea. NVIDIA este unul dintre cei mai cunoscuţi şi importanţi jucători pe piaţa gaming-ului. Mergând de la inovaţiile lor în materie de efecte vizuale până la implicarea lor în fenomene eSports, NVIDIA şi-a arătat dăruirea pentru gaming cum nimeni nu a mai facut-o.

msigtx650

Pentru a sărbători drumul pe care l-am parcurs împreună de la primul nostru articol de placă video de pe vremea lui GTX 280 (articol ce mai există doar în arhivele noastre personale) NVIDIA vă pune la dispoziţie un premiu ce cu greu poate fi ignorat, o placă video GeForce GTX 650Ti.

Concursul începe chiar astăzi, 20 noimembrie şi se termină pe dată de 15 decembrie 2012 la ora 23:59, simultan cu celelalte concursuri în desfăşurare.

Pentru a avea o şansă să puneţi gheara pe GeForce-ul pus la bătaie trebuie să răspundeţi corect la cele de mai jos.

msi-650Şi pentru că tot este vorba de jocuri, cei ce se înscriu vor fi băgaţi într-o a doua tragere la sorţi unde vom oferi ca premii 5 jocuri Assassin’s Creed III pentru PC.

Pentru participarea la tombola ce are ca premiu placa video este obligatoriu să răspundeţi corect. Pentru a participa la tragerea la sorţi ce are ca premiu jocurile Assassin’s Creed III se acceptă şi raspunsurile greşite.

Înscrierile goale, fără răspunsuri nu vor fi luate în calcul.

Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi publică pe random.org.

Câştigătorul va fi anunţat prin actualizarea acestui articol.

 

Întrebări:

1. Numiţi oricare 3 tehnologii NVIDIA care te fac să trăieşti mai intens experienţa de gaming.

2. Găseşte 3 review-uri de jocuri pe WASD.ro în care se vorbeşte despre tehnologiile NVIDIA.

 

Răspunsul trebuie să îl trimiţi la adresa de mail concurs.nvidia@wasd.ro până la data de 15 decembrie 2012 ora 23:59.

Alături de răspunsurile la cele două întrebări trebuie să ne trimiţi şi datele tale de contact precum mai jos:

Nume şi prenume:

Vârstă:

Serie BI/CI:

Nr. telefon:

*datele personale sunt folosite strict pentru identificarea şi contactarea participanţilor şi vor fi şterse după terminarea concursului.

Toate câmpurile de mai sus sunt obligatorii. Necompletarea unuia dintre ele duce la excluderea din concurs. Vârsta minimă pentru participare este de 14 ani.

 NV GF GTX preferred badge FOR WEB ONLY

Exemplu înscriere corecta:

1. tehnologie 1, tehnologie 2, tehnologie 3

2.. wasd.ro/joc1 wasd.ro/joc2 wasd.ro/joc3

Nume şi prenume: vasile gheorghe

Vârstă: 82

Serie BI/CI: ab 123456

Nr. telefon: 0723 723 723

 

Protectia datelor personale

WASD.ro  respecta si protejeaza confidentialitatea datelor dvs. personale. Orice informatie personala este prelucrata si folosita conform politicii de confidentialitate a datelor personale si nu va fi folosita in niciun mod care contravine acestei politici.

Portalul WASD.ro  este singurul proprietar al informatiilor colectate. Aceste informatii nu sunt si nu vor fi vandute, inchiriate sau facute cunoscute unor terti in alte moduri decat cele prezentate in acest concurs.

Ne obligam de asemenea sa respectam prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, WASD.ro  se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform legislatiei in vigoare.

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul WASD.ro , participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a organizatorului, sa fie prelucrate si folosite pentru eliminarea fraudelor. La cererea expresa, in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

 

 

Update 21 decembrie 2012

Câştigători jocuri Assassins Creed III:

Trif Andrei
Costel Stanica
Ispas Gherghina
Oprut Vlad Nicolae
Stoica Cosmin Marian

 

Câştigător placă video GeForce GTX 650 Ti:

Dragomir Cristina

 

Link către extragerea publică a câştigătorilor jocurilor: http://www.random.org/draws/details/?draw=13066

Link către extragerea publică a câştigătorului plăcii video: http://www.random.org/draws/details/?draw=13067

Iată motivele pentru care cea mai mare parte dintre voi nu s-a încadrat în tragerea la sorţi pentru placa video. NVIDIA CUDA, NVIDIA Optimus, NVIDIA Maximus nu sunt tehnologii ce ajută experienţa de gaming. Să nu mai vorbim că Tegra 3 este o arhitectură, nu o tehnologie pentru gaming. Ivy Bridge, căci aşa a răspuns cineva, este o arhitectură Intel, nicidecum o tehnologie NVIDIA. Mă rog, au mai fost mutle dume, dar nu mi le mai aduc acum aminte.

Iată câteva tehnologii pe care puteaţi să le oferiţi ca răspuns: NVIDIA PhysX, NVIDIA SLI, NVIDA 3D Vision, NVIDIA TXAA, NVIDIA Active V-Sync. Chiar dacă SLI are legătură doar cu partea hardware, este tot o tehnologie ce îmbunătăţeşte experienţa în gaming epntru că până la urmă îţi oferă putere grafică mai mare şi implicit şi detaliile grafice pot fi setate la un nivel mai înalt.

Leave a Reply