Asus a lansat în octombrie anul trecut un nou produs din seria AMAzing, o soluţie de răcire ce se adresează pasionaţilor de mulţi megahertzi, şi anume, Asus Axe Square Limited Edition.
Taiwanezii nu fac nici un compromis când vine vorba de segmentul enthusiast şi acest lucru l–am observat şi noi chiar de când am desfăcut ambalajul luxos în care a venit cooler-ul.

Dacă aţi mai cumpărat până acum cooler-e, aţi observat că ambalajul are ca scop principal protejarea produsului. Ei bine, Asus Axe, vine într-o cutie texturată în relief, cu logo-ul Asus inscripţionat cu auriu pe capac, iar în interior veţi găsi, logic coolerul, alături de cutiuţa cu accesorii (care conţine şuruburile, clamele de prindere şi pasta termoconductoare plus un abţipild cu logo-ul AMAzing).

Un alt detaliu foarte interesant care vine să demonstreze că Asus Axe este în ediţie limitată, este suportul ventilatorului, care este colorat în auriu. Dar dacă vă deranjează şi consideraţi că nu contribuie aspectului estetic al PC-ului vostru, îl puteţi demonta, destul de uşor, însă ceea ce veţi obţine este doar un cooler banal. Pe scurt, ca să scăpăm de introducerea asta plictisitoare şi pentru a vă menţine interesaţi, specificaţiile sunt urmatoarele:

 

Suportă procesoarele:Intel® Core™2 Extreme (LGA 775)
Intel® Core™2 Quad / Core™2 Duo (LGA 775)
Intel® Pentium® processor family (LGA 775)
AMD Phenom™ FX/X3/X4 (Socket 1207 / AM2+)
AMD Athlon™ 64 FX/X2 (Socket AM2 / AM2+)
AMD Athlon™ X2 (Socket AM2 / AM2+)
Dimensiuni:139mm lungime x 133mm lăţime x 130mm înălţime
Greutate:670g
Conector alimentare ventilator:4 pini
Materiale folosite:cupru pentru talpă şi heatpipe-uri şi aluminiu pentru lamele
Nivel zgomot16 dBA
Dimensiunile ventilatorului:120mm x 120mm x 25mm
Viteză ventilator:1,400 rpm ± 10% (PWM)

 

 

O potrivire de culori perfectă, negru cu galben-auriu…

Pages ( 1 of 4 ): 1 234Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.