Razer Carcharias...hearing means pwning

Written by  // 22 May 2009 //
(1 Vote)
  Razer Carcharias...hearing means pwning
  Recent, mai precis de când am început să joc Unreal Tournament 3, am început să caut şi o pereche de căşti care să îmi permită să aud şi paşii celorlalţi jucători. După nenumărate înfrângeri în care pur şi simplu nu auzeam decât paşii mei şi shock combo-ul ucigându-ma, am zis gata nene stai ca îmi iau şi eu căşti.

  Zis şi făcut, prima victimă a fost o pereche de Panasonic-uri pe la vreo 80 RON. Nu erau căşti de gaming, dar se auzeau foarte bine în muzică. În jocuri însă nu mă ajutau deloc, erau mai bune Razer pro|tone m100 care nici ele nu sunt de gaming sau Sennheiser MX 80 Sport II. Cei drept Panasonic-urile ofereau mai mult confort pentru că erau earcups.

  Ştiu că ar fi trebuit să fi încercat nişte căşti de gaming, dar cele doua erabuds le aveam deja, iar Panasonic-urile erau foarte ieftine, comparative cu unele special pentru gaming.
  Şi după nervii care mi au creeat “minunăţiile” astea de căşti, a dat norocu peste mine. Am pus mâna pe mama căştilor stereo pentru gaming…Razer Carcharias.

  Cu ce vin Carcharias  în plus faţă de căştile deja existente pe piaţă? Cu un confort ieşit din comun şi cu o separare a canalelor stânga şi dreapta incredibilă. Şi nu numai că se percepe foarte clar din ce direcţie vine sunetul, dar parcă îţi este şi împins în centrul capului.

  Trebuie să recunosc că prima oară când m-am jucat cu ele eram foarte ameţit şi nu puteam să îmi dau seama ce se întâmplă exact în joc, mai ales că eram mai mult de doi oameni în momentul acela pe server.  Era totul prea sorround pentru mine faţă de ce folosisem până atunci. Ca să vă faceţi o idee, căştile banale şi ieftine îţi dau senzaţia că joci într-un singur plan, chiar dacă este EAX activat sau dezactivat…sunetul este flat.

  Mai jos aveţi tabelul cu specificaţiile.

  ProdusRazer Carcharias
  Căşti
  Răspuns în frecvenţă20 - 20,000 Hz
  impedanţă32 O la 1kHz
  Putere intrare200 mW
  Difuzoare40 mm, cu magneţi din neodymium
  Microfon
  Răspuns în frecvenţă50 - 16,000 Hz
  Raport semnal/zgomot50 dB
  OrientareUnidirectional
  General
  Interfaţă3.5 mm jack (căşti şi mic)
  Lungime cablu3,3 m
  Altelecontrol volum pe fir, comutator oprire-pornire microfon

   

  În pagina ce urmează vom discuta despre performanţa căştilor.

   


  Last modified on Saturday, 22 September 2012 02:50

  Octavian Fulger

  Cândva eram pasionat de IT, apoi m-am plictisit, apoi la PC Mag mi-am redescoperit pasiunea şi am continuat sa fac ceea ce imi place la WASD.

  Google+

  You are here: HomeGaming GearHeadphones Razer Carcharias...hearing means pwning