ASUS P8Z77-I Deluxe preview

Written by  // 28 March 2012 //
(1 Vote)
  ASUS P8Z77-I Deluxe preview
  Am tot asistat la lansarea de plăci de bază mATX şi ATX bazate pe chipsetul Intel Z77, şi iaăa că de data asta ASUS vine cu o placă mini-ITX, numită P8Z77-I Deluxe, ce are la bază acelaşi chipset dar şi un design ceva mai deosebit.

  Da, este o placă foarte mică (170x170), dar nu vă lăsati păcăliţi de acest lucru. Se vede foarte clar că cei de la ASUS şi-au pus mintea la contribuţie când au conceput acestă placă de bază şi au creat un design foarte interesant, montând o plăcuţă direct pe placa de baza, mai sus de CPU, ce susţine Digi+ VRM, astfel lăsân loc mai mult pentru alte funcţii. Ar fi fost destul de greu oricum să integreze Digi+ VRM pe placa de bază deoarece acesta dispune de 10 faze de energie, foarte impresionant tinând cont de marimile plăcii. Pe scurt, performanţele ei se pot compara chiar şi cu o placă de bază ATX din categoria mainstream.

  p8z77-i-deluxe-120P8Z77-I Deluxe dispune de un singur soclu PCI Express x16 3.0, două pentru memorii DDR3 cu suport dual channel dar şi un conector de 8 pini care alimentează procesorul chiar şi pentru overclocking.

  La backpanel se poate observa conexiunea celor două antene pentru wireless-ul dual-band de care dispune, un conector pentru placa de reţea gigabit şi porturile audio pentru placa integrată de 6 canale dar şi un conector S/PDIF. Tot la acest capitol se regăsesc patru porturi USB 3.0 şi patru USB2.0, două eSATA, conexiunile video: DVI, HDMI şi DisplayPort dar şi un buton pentru resetarea bios-ului şi unul pentru USB BIOS Flashback.

  Cu siguranţă această placă ce promite performanţe mari şi posibilitatea de overclocking va fi dorită de către utilizatorii ce folosesc platforma miniITX.

   

  • Click to enlarge image p8z77-i-deluxe-1.jpg
  • Click to enlarge image p8z77-i-deluxe-2.jpg
  • Click to enlarge image p8z77-i-deluxe-6.jpg
  • Click to enlarge image p8z77-i-deluxe3.jpg
  • Click to enlarge image p8z77-i-deluxe4.jpg
  • Click to enlarge image p8z77-i-deluxe5.jpg
  •  

   

  Last modified on Sunday, 16 February 2014 19:32

  Octavian Fulger

  Cândva eram pasionat de IT, apoi m-am plictisit, apoi la PC Mag mi-am redescoperit pasiunea şi am continuat sa fac ceea ce imi place la WASD.

  Google+

  You are here: HomeHardware reviewsMoBo & CPU ASUS P8Z77-I Deluxe preview