cmstorm-logomicCM Storm, brand-ul de gaming al celor de la Cooler Master, introduce în portofoliul său două produse noi, mouse-ul Sentinel Advance 2 şi mousepad-ul Speex Rx.

CM Storm Sentinel Advance 2 având la bază senzorul Avago 9800, este capabil de o rezoluţie de peste 8000 DPI, dar oferă şi o acurateţe foarte buna la o rezolutie DPI mai scazuta. Mouse-ul are un liftoff foarte mic, astfel uşurând gameplay-ul gamerilor care folosesc un DPI mic.

Cu ajutorul acestui senzor, Sentinel Advance 2, sporeşte acurateţea pe multiple suprafeţe şi texturi, astfel îmbunătăţind compatibilitatea cu diferite mousepad-uri. Acesta este dotat cu toate trăsăturile predecesorului său, dar include si o memorie onboard de 128 kb pentru stocarea profilelor si a macro-urilor.

 

cm-storm-sentinel-advance-2

 

CM Storm Speed Rx este un mousepad de gaming a cărui suprafaţă este compusă dintr-o pânză sintetica cu nano fibre, special destinat senzorilor de gaming high-end. Aceste nano fibre alcătuiesc o suprafaţă a cărei rezistenţă la frecare este redusă.

Având o grosime de 5mm, Speed Rx poate fi considerat o pernă pentru a raduce oboseala.

 

cm-storm-speed-rx

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.