Acum ceva vreme, doi bărbaţi curajoşi au pornit o modă în lumea gaming-ului care tot persistă. Este vorba despre Jason West şi Vince Zampella, creatorii studioului Infinity Ward, creatorii francizei Call of Duty, cei care au schimbat faţeta shooterului modern cu al lor Call of Duty 4: Modern Warfare, revin la E3 cu un nou studio, o nouă conducere şi un proiect ce pare….lipsit de ambiţie.

După cum mă aşteptam înainte de marea bubuială a conferinţei E3 2013, forumurile NeoGAF au livrat nişte leak-uri, iar astăzi am aflat că noul proiect al studioului Respawn Entertainment lucrează la un shooter pe baza engine-ului Source, numit Titanfall.

Nu se ştiu prea multe despre joc, aşa că v-am pregătit o listă mai jos cu trăsăturile de gameplay confirmate……cu siguranţă vom afla săptămâna viitoare despre ce este vorba. Jocul este dezvoltat pentru platformele Xbox One, Xbox 360 şi PC. Respawn Entertainment plănuiesc să îl lanseze în primăvara anului viitor. Publisherul este EA. 

Jocul va conţine:

– Lupte cu roboţi (mech combat)

– Va fi FPS rapid, în stilul CoD, cu ceva modificări de mecanică, iar jocul va fi mai iertător pentru începători……adică vei avea mai multă viaţă.

– Vei putea juca fie ca pilot de robot, fie ca un simplu soldat (ceva asemănător cu Planetside?)

– Campania singleplayer va fi unită cu cea multiplayer în anumite momente, jocul urmărind structura narativă folosită de Left 4 Dead (fiecare hartă este un capitol nou).

– Jocul va folosi engine-ul Source pentru a asigura un 60 FPS constant, însă din păcate studioul nu va lucra la nimic Next Gen din simplul fapt că nu prea au resurse şi timp.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.