Urmatorul Call of Duty din 2020 a fost confirmat de pe un ambalaj Doritos. Call of Duty Black Ops: Cold War se numeste el, iar mai jos putem vedea si logo-ul jocului:

Leak 1

Informatia a fost confirmata in video-ul lui TheGamingRevolution (credit pentru thumbnail), iar mai apoi preluata de Modern Warzone. Este vorba de o promotie unde poti inregistra codul care vine cu fiecare punga Doritos pentru sansa de a castiga dublu XP pentru un an intreg. Am mai avut si noi promotii de genul CoD x Monster Energy, deci pare mai mult decat plauzibila miscarea.

Pe ambalaj scrie ca promotia incepe pe 5 octombrie 2020, la 12 P.M. CT, si se termina pe pe 31 decembrie 2021, la 12 P.M. CT. Evident, ne putem astepta ca noul Call of Duty Black Ops: Cold War sa fie lansat in jurul lunii octombrie.

Leak 2

Alte detalii promotionale:

  • Maxim 160 de coduri/persoana
  • Maxim o ora/zi de dublu XP
  • 40 de ore in total
  • ESRB Rating in asteptare

Acum mai bine de o saptamana, a aparut pe Microsoft Store un shooter Activision intitulat The Red Door, care a fost tinta unor speculatii care-l intitulau urmatorul CoD, conform PC Gamer. Ramane de vazut daca titlul lui The Red Door se va schimba in Call of Duty Black Ops: Cold War la anuntul oficial.

Similar Articles

One thought on “Call of Duty Black Ops: Cold War confirmat de un ambalaj Doritos

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.