ASUS Republic of Gamers anunta Strix GL12CX, un desktop de gaming supratactat din fabrica, ce dispune de cel mai nou procesor Intel Core i9-9900K, cu 8 nuclee, din generatia a noua si grafica NVIDIA GeForce RTX.

Procesorul Intel Core din generatia a noua este deblocat pentru ajustari precise cu ajutorul software-ului ROG Armoury Crate, ce permite printre altele si personalizarea iluminatului Aura Sync din interior si exterior.

Carcateristici Strix GL12CX:

  • Performante de ultima ora: Procesor Intel Core i9-9900K, 32GB RAM, grafica GeForce RTX 2080 Ti 11GB si SSD 512GB PCIe 3.0 x4
  • Sistem de racire de top pentru procesoarele selectate: Procesoare supratactate din fabrica si racire cu lichid pentru a sustine frecvente de 4.9GHz pe toate nucleele si firele de executie
  • Stocare inovatoare: Sertarul SSD hot-swap face din GL12CX un star al sportului electronic, modulul inovator DIMM.2 ofera stocare flexibila, fara precedent
  • Iluminat personalizat: GL12CX si perifericele compatibile Aura Sync pot reactiona la evenimentele din joc, in titlurile compatibile, cum ar fi Call of Duty: Black Ops 4
  • Conectivitate extinsa: Conectivitate cuprinzatoare incluzand Wi-Fi 802.11ac din clasa gigabit, Bluetooth 5.0, porturi USB 3.1/2.0 si cititor de carduri 2-in-1.

In cadrul sertarului SSD hot-swap gandit pentru competitiile de gaming exista un modul DIMM.2 care poate conecta doua SSD-uri racite prin radiatoare dedicate. Avand componente de ultima ora si conectivitate extinsa intr-un design usor accesibil, Strix GL12CX ofera astazi o experienta de gaming uimitoare, cu posibilitatea de dezvoltare pe viitor.

Cel mai nou procesor racit cu lichid

Strix GL12CX este construit pe baza celor mai puternice componente disponibile, incepand cu cel mai bun procesor pentru gaming: noul Intel Core i9-9900K din generatia a noua. Avand 8 nuclee si 16 fire de executie, noul procesor Intel este capabil sa ofere un gaming rapid, in timp ce ruleaza simultan fluxuri de streaming, inregistrarea actiunii si jongleaza cu chat-ul si alte aplicatii. Acesta este ideal pentru profesionistii din domeniul creatiei, oferind performante incredibile, in activitati cu fluxuri multiple cum ar fi randarea, transcodarea, precum si alte sarcini.

„Suntem incantati sa lucram cu ASUS la lansarea ROG Strix GL12CX, oferindu-le entuziastilor performantele de top in gaming si capacitatile unei platforme robuste, furnizate de procesorul Intel Core i9 din generatia a noua impreuna cu acest design uimitor”, a declarat Anand Srivatsa, vicepresedinte si manager general Desktop, Systems and Channel al Client Computing Group din cadrul Intel.

Vivian Lien, seful Global Marketing for Gaming in cadrul Republic of Gamers si Chief Marketing Officer in cadrul ASUS North America a adaugat: „ASUS este incantat sa construiasca pe baza relatiei stranse pe care o are cu Intel pentru a furniza deopotriva jucatorilor si profesionistilor din sportul electronic cea mai buna performanta. ROG Strix GL12CX este facut sa domine cele mai noi jocuri cu procesorul sau cu opt nuclee, supratactat, racit cu lichid, si dispune de asemenea, de primul sistem din industrie ce integreaza iluminatului Aura Gaming cu jocurile compatibile, semnalizand schimbarile de mediu si alte indicii vizuale pentru imbunatatirea experientei de joc”.

Numai cele mai bune procesoare isi gasesc locul in Strix GL12CX. Fiecare procesor este subiectul unei serii de teste de stres pentru a asigura overclocking-ul superior din fabrica. Un sistem de racire Cooler Master pentru procesor, alaturi de ventilatoarele de 90mm din partea din spate a modelelor supratactate, ajuta la mentinerea temperaturilor procesorului prevenind varfurile induse de caldura si reducerea performantelor, totul operand la uimitoarea frecventa de 4.9GHz pentru toate nucleele si firele de executie.

Cel mai rapid procesor pentru gaming isi gaseste echivalentul pe partea grafica in noua arhitectura Turing de la NVIDIA. Cunoscut drept seria GeForce RTX, Turing pune laolalta nucleele CUDA pentru rasterizarea traditionala cu nucleele RT pentru efectele ce urmaresc razele de lumina si nucleele Tensor ce accelereaza inlaturarea zgomotului prin Deep Learning Super Sampling.

Stocare si lumini inovatoare

Strix GL12CX are unghiuri ascutite in partea frontala si cea superioara a carcasei, evocand taietura unei sabii katana pe o armura. Software-ul inclus Armoury Crate permite personalizarea iluminatului RGB, care se revarsa peste gurile de admisie si evacuare a aerului.

Tehnologia ASUS Aura Sync le permite utilizatorilor sa sincronizeze iluminarea sistemului cu perifericele compatibile cum ar fi mousi, tastaturi si chiar monitoare. Luminile Aura Sync se pot sincroniza chiar si cu evenimentele din joc si mediile din jocurile compatibile, cum ar fi noul Call of Duty: Black Ops 4.

Strix GL12CX are un sertar SSD hot-swap, dezvoltat pentru sportul electronic, ce este ascuns in spatele panoului frontal cu prindere magnetica, permitand schimbarea rapida a profilurilor si a jocurilor fara a fi necesara oprirea sistemului pentru instalarea unei unitati noi si a instrumentelor necesare. Sertarul hot-swap simplifica enorm upgradeul unitatii de stocare pentru toti utilizatorii.

In final, Strix GL12CX include inovatorul modul ASUS DIMM.2 ce se conecteaza pe noua placa de baza Z390 din sistem. Aceasta placa de extensie utilizeaza un slot in stilul celor de memorie, oferind doua conexiuni M.2 pentru SSD-uri.

Cum caldura poate reduce performantele, modulul DIMM.2 are radiatoare integrate pentru fiecare SSD. Aceste doua conexiuni suplimentare permit instalarea unor unitati duale NVMe si configuratii RAID, sau una dintre unitati poate fi utilizata pentru extensie in timp ce cealalta poate fi utilizata pentru memoria Intel Optane pentru a accelera hard disk-urile mari.

Conectivitate extinsa

Strix GL12CX este conceput cu o conectivitate extinsa pentru a suporta toate perifericele si cerintele utilizatorului. Alaturi de sertarul frontal SSD hot-swap, un alt panou frontal include un cititor de carduri 2-in-1, doua porturi USB 3.1 si doua porturi USB 2.0. Strix GL12CX dispune, de asemenea, de o unitate optica pentru DVD-urile vechi.

Pe spate sunt disponibile sase porturi USB alaturi de cinci conectori audio si un conector S/PDIF pentru receptoarele compatibile. Placa Wi-Fi 802.11ac Wave 2 este capabila de viteze mai mari decat cele gigabit si include, de asemenea, Bluetooth 5.0 pentru a conecta cele mai recente periferice in modurile cu emisie redusa de energie, conectand mai multe dispozitive simultan si marind totodata distanta si rata de transfer.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.