Razer anunta oficial Razer Phone 2, noul flagship de performanta in gamingul pe mobil.

Dupa introducerea categoriei de telefoane mobile destinate gamingului, prin lansarea primului Razer Phone in 2017, Razer a impins si mai mult limitele dispozitivelor mobile crescandu-le exponential importanta in lumea divertismentului digital si a sporturilor electronice.

“Primul Razer Phone a schimbat industria de telefoane inteligente, creand o noua categorie” a declarat Min-Liang Tan, co-fondator si CEO al Razer Inc. “Cu Razer Phone 2, am trecut peste toate obstacolele pentru a redefini ce este un varf de gama si a arata ce inseamna gamingul mobil.”

GAMING // PERFORMANTA

Noul Razer Phone 2 ofera o performanta sporita cu aproximativ 30% fata de predecesor, datorita combinarii componentelor de top cu un nou sistem de racire.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 845 si procesorul grafic Qualcomm Adreno 630 (GPU) vor face fata cu brio la cele mai solicitante aplicatii, performanta lor fiind imbunatatita si mai mult de sistemul de racire Razer bazat pe camere de vaporizare, care ofera cele mai bune rezultate din industrie.

Camerele de vaporizare asigura o suprafata mai mare de disipare a caldurii, mentinand temperaturile mai scazute si asigurand un framerate sporit.

VARF DE GAMA // CAMERA

Razer Phone 2 aduce imbunatatiri pentru cei pasionati de fotografie, oferind un sistem de camera foto duala: camera principala are un senzor de 12MP si un unghi larg de vizualizare, fiind echipat si cu tehnologie de stabilizare optica a imaginii (OIS), respectiv un senzor de 12 MP cu zoom optic 2x. Indiferent ca e vorba de actiune rapida sau scene slab iluminate, senzorii Sony IMX vor livra imagini clare in culori vii.

Razer Phone 2

In partea frontala gasim o camera de 8 MP care ofera suport pentru transmisii video la rezolutie full HD, un avantaj incontestabil pentru pasionatii de streaming si vlogging.

Aplicatia de fotografiere din Razer Phone 2 dispune de o noua interfata proiectata pentru a usura utilizarea cu o singura mana atat cand vine vorba de portrete, cat si de imagini panoramice. Razer isi asuma sa ofere in mod constant update-uri de software care sa profite de cele mai noi inovatii din domeniul imaginii.

VARF DE GAMA // ESENTIALE

Noul Razer Phone 2 include suport pentru tehnologia Razer Chroma, cel mai popular sistem de iluminare RGB pentru jucatori.

Partea din spate a telefonului include obisnuita sigla a sarpelui cu trei capete care va putea fi iluminat in 16.8 milioane de combinatii de culori in functie de notificarile diferitelor aplicatii, precum comentariile postate pe Facebook sau mesajele primite in WhatsApp. Razer Chroma permite si folosirea unor efecte speciale precum Static, Spectrum Cycling sau Breathing.

Incarcarea wireless este o noua caracteristica a Razer Phone 2, iar implementarea a fost facilitata de confectionarea din sticla a panoului din spate. Statia de incarcare wireless Razer va oferi si ea suport pentru tehnologia Chroma, facand astfel parte din cel mai extins ecosistem de iluminare RGB din lume.

Pentru cei care prefera sa incarce telefonul prin metoda clasica folosind un cablu USB-C, tehnologia Qualcomm QuickCharge 4+ le permite utilizatorilor sa-si incarce bateria goala pana la o capacitate de 50% in doar 30 de minute.

Noul Razer Phone 2 a obtinut si incadrarea IP67, fiind rezistent la apa si la praf.

Razer Phone 2 – Specificatii tehnice

Procesorsi racire: CPU Qualcomm Snapdragon 845 (2.80 GHz) cu GPU Adreno 630 GPU, Sistem de racire bazat pe camere de vaporizare

Memorie sistem: 8 GB (LPDDR4X)

Stocare interna: 64 GB UFS

Stocare externa: SIM + slot micro SD (pana la 1TB)

Ecran:  GZO LCD de 5.72 inci cu rezolutie de 1440 x 2560 pixeli

Refresh rate de 120 Hz, Wide Color Gamut

UltraMotion Technology

Corning Gorilla Glass 5

Multi-touch

Protectie impotriva amprentelor

Camera principala: 12 MP AF f1.75 Wide cu OIS

12 MP AF f2.6 Telephoto

PDAF dual (Phase detection Autofocus)

Dual tone, dual LED flash

Video: Inregistrare la rezolutii de pana la 4K cu audio stereo

Camera frontala: 8 MP FF f2.0

Inregistrare video de pana la 1080p

Sunte: Difuzoare duale orientate in fata

Amplificatoare duale / Tehnologie Dolby Atmos

Adaptor audio USB-C la jack de 3.5 mm cu DAC de 24-biti

Alimentare: Baterie Li-Po de 4.000 mAh

Tehnologie Qualcomm QuickCharge 4.0+

Incarcare wireless rapida

Retea de date: 802.11 a/b/g/n/ac

Dual-band (MIMO), Antene 2×2

Bluetooth 5.0

Sigla: Sigla Razer Chroma iluminata RGB

Retea mobila: GSM: 850/900/1800/1900

WCDMA: 1/2/3/4/5/8

FDD-LTE: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/14/17/18/19/20/26/28/29/30/32/66/71

TDD LTE: 38/39/40/41/48

TD-SCDMA: 34/39

LAA: 46

4×4 MIMO: 1/2/3/4/7/30/38/48/66

Viteze: De pana la 1.2 Gbit/s (Cat18)

Rezistenta la apa: Testat pentru rezistenta la apa si praf in standardul IP67

Dimensiuni: 158.5 mm x 78.99 mm x 8.5 mm

Versiune Android: Android 8.1

 

 GAMING // DISPLAY DE 120 Hz REALI

La un an dupa ce Razer a lansat primul telefon destinat cu adevarat gamingului, Razer Phone 2 continua sa fie singurul telefon inteligent care ofera un ecran real de 120 Hz. Noul display ofera o performanta imbunatatita, oferind framerate-uri crescute si o experienta fara lag sau stuttering.

Spre deosebire de alte telefoane mobile de gaming, numai Razer Phone 2 dispune de un ecran de 5.7 inci echipat cu tehnologia UltraMotion IGZO, care ofera un refresh de 120 Hz, dar si un touch sampling 120 Hz. Ceea ce vad utilizatorii pe ecran este exact ce vor atinge.

Noul ecran este cu 50% mai luminos decat cel al primului Razer Phone.

GAMING // BOXE DUALE INDREPTATE IN FATA

Primul Razer Phone a fost revolutionar si pentru volumul crescut de redare a continutului audio fara distorsionari. Noul Razer Phone 2 se aude si mai puternic si mai clar datorita componentelor hardware imbunatatite si tehnologiei Dolby Atmos.

Cele doua boxe indreptate spre utilizator au fost amplasate in partea de sus si de jos a dispozitivului, pentru a oferi o redare perfecta a sunetului in orice camera, pastrand forma ergonomica, care asigura folosirea confortabila pe o perioada indelungata.

GAMING // DURATA DE VIATA A BATERIEI

Razer Phone 2 are o baterie cu o capacitate de 4,000 mAH pentru a rezista unei zile de gaming sau redare de divertisment digital, Razer continuand sa imbunatateasca eficienta consumului de energie.

In cadrul benchmark-urilor rulate modelul anterior a atins o durata de functionare de 10 ore cu un screen refresh rate setat la 90 Hz. Noul Razer Phone 2 este optimizat pentru o durata de functionare de 10 ore cu un refresh rate de 120 Hz[1].

Razer Phone 2 este compatibil cu retelele LTE Gigabit putand sa atinga viteze de descarcare de pana la 1.2 Gbit/s.

GAMING // OPTIMIZARE

Fiind un pionier al sporturilor electronice atat pe platformele fixe, cat si pe dispozitivele mobile, Razer continua sa colaboreze cu cel mai mare numar publisheri din industrie pentru a oferi cele mai bune experiente de gaming.

Razer Phone 2 a fost optimizat sa ruleze in cele mai bune conditii cele mai apreciate jocuri ale momentului precum “PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile),” “Rival Crimson x Chaos,” “Marvel Future Fight,” “Guns of Boom,” “RuneScape” si altele.

Netflix

Razer Phone 2 este singurul telefon certificat oficial de Netflix pentru redare de continut video HDR (high dynamic range) si continut audio Dolby Surround 5.1.

Razer Cortex

Razer introduce Razer Cortex, aplicatia dezvoltata pentru gamerii de pe mobile.

Razer Cortex va ajuta utilizatorii sa-si organizeze jocurile de pe telefon, dar va oferi si recomandari privind cele mai noi jocuri optimizate pentru redarea la 120 Hz. Mai mult, aplicatia va optimiza si Razer Phone 2 pentru anumite jocuri, fie prin setari predeterminate, fie prin control manual.

Razer Cortex este disponibil pe Google Play Store si este compatibil cu mai multe dispozitive.

Razer Theme Store

Razer Theme Store de pe Razer Phone 2 ofera teme si imagini de fundal exclusive inspirate din cele mai populare jocuri. Utilizatorii se pot bucura deja de temele “Vainglory,” “Arena of Valor,” “Tekken,” “Guns of Boom,” “Gear Club” si “Titan Assault,” urmand sa devina disponibila in curand si tema “PUBG Mobile”.

Pret si disponibilitate

Razer Phone 2 va fi disponibil la preturi pornind de la 799 dolari sau 849 Euro in SUA, Europa si regiunea Asia-Pacific. Terminalul se va putea precomanda de pe pagina Razer.com incepand de pe 11 octombrie 2018 ora 10:00 (ora Romaniei).

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.