Pentru că ştim că vă plac jocurile şi mai ales item-ele ce au legătură cu jocurile, WASD împreună cu GamesMagazin.ro vă aduc un concurs cu un super premiu râvnit de toţi împătimiţii seriei Assassin’s Creed. Ştiţi foarte bine că în cel de al treilea episod, Connor era un foarte bun căţărător în copaci.

Ei bine, premiul pe care noi îl punem la bătaie este o statuetă a lui Connor într-o ipostază de atac în timp ce ţinteşte cu arcul dintr-un copac. Detalii ale statuetei pe care o puteţi câştiga le găsiţi aici.

ge1058Ceea ce trebuie să faceţi este extrem de simplu şi chiar plăcut pentru cei pasionaţi de merchendise-ul jocurilor. Băieţii de la Games Magazin oferă destul de multe item-uri tematice cu cele mai noi jocuri şi ceea ce trebuie voi să faceţi este să surfaţi secţiunea Fan Zone de pe site-ul lor şi să ne lăsaţi într-un comentariu un link către pagina item-ului care vă place cel mai mult şi un scurt mesaj în care să ne spuneţi şi de ce vă place acel item.

Concursul se desfăşoară în perioada 14 mai 2013 – 23 mai 2013 şi participanţii trebuie să aibă vârsta minimă de 14 ani.

Aşadar, lăsaţi un comentariu la acest articol cu link-ul către produsul care vă place, alături de motivul pentru care vă place şi aveţi şansa să câştigaţi o super statuetă.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anunţat atât prin actualizarea acestui articol, cât şi printr-o postare pe facebook pe pagina noastră.

Exemplu înscriere validă: „http://www.gamesmagazin.ro/figurina-assassins-creed-connor-pvc-cu-licenta-p-56.html îmi place statueta lui Connor pentru că sunt fan înrăit”

Câştigătorul va fi contactat prin intermediul adresei de e-mail pe care o va folosi pentur comentariu. Dacă acesta nu va răspunde în termen de 5 zile de la publicarea numelui lui pe site sau pe Facebook, se va efectua o altă extragere pentru a desemna un alt câştigător. Premiul va fi expediat prin curier.

 

gamesmagazin

 

Update 26 Mai 2013:

Câştigătorul statuetei este Raul Rotar al cărui comentariu îl găsiţi aici.

Link către extragerea de pe random.org: http://www.random.org/draws/details/?draw=15104

Concurenţii care nu se regăsesc în lista de pe random.org fie au avut înscrieri invalide, fie au fost clone.

Lasă un răspuns