Ubisoft ia decizia dificilă de a amâna cel mai aşteptat joc din catalogul lor. Nu e nici prima, nici ultima oară se pare când se iau astfel de decizii.

Pentru că e imposibil să concurezi cu GTA V, Watch Dogs (noul sandbox 3rd person action al familiei Ubisoft ce pune accentul pe manipularea tehnologiei) a fost amânat.

Nu pot să spun că nu ar fi fost o mişcare înţeleaptă să nu amâne jocul până în primăvara anului 2014, însă din păcate Ubisoft a făcut o greşeală de marketing. Nu trebuia anunţat cu atâta hype şi pasiune dacă ştiau deja că au concurenţi serioşi, mai ales că au dat câţiva pumni în direcţia Rockstar Games, însă datorită faptului că GTA V a reuşit să scoată un record imens la vânzări pe anul 2013 probabil o fost un motiv întemeiat să amâne jocul.

Sunt curios ce se va întâmpla anul viitor când Rockstar vor lansa GTA V pe PC (asta dacă vor face asta într-un final)? Au să facă din nou o amânare cei de la Ubisoft? Cine ştie?

Însă nu are rost să ne ambalăm tocmai acum. Sunt o grămadă de jocuri bune, inclusiv GTA V, ce merită încercate, aşa că pentru noi gamerii ar fi o vreme bună să încercăm diferite experienţe acum.

Personal, cu atâtea titluri bune fiind lansate în 2014, eu sunt ferm convins că Watch Dogs îşi va lăsa o impresie bună asupra gamerilor, căci pentru noi oricum e o situaţie câştigată mai tot timpul, mai ales odată cu lansarea consolelor next gen şi a hardware-ului nou pentru PC. 

De ce trebuie să fim aşa de serioşi dragi gameri?

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.