Da, au trecut opt ani de cand am inceput calatoria asta impreuna cu voi. Am mai spus-o si o sa o tot repetam – WASD nu reprezinta doar patru taste ci o intreaga comunitate (mica dar a noastra, plina de copii cu minti agere si inarmati cu tastaturi gata oricand de un LAN party)

Aceste randuri ar trebui sa contina doar un anunt pentru giveaway-ul de ziua WASD, dar parca tastatura asta nu-mi da pace si ar trebui sa mai scriu cate ceva.

Chiar daca uneori poate nu se vede si la voi ajung doar gandurile, impresiile si ideile noastre dar pana la a ajunge in acel punct sunt multe procese.

Nopti nedormite, contradictii, termene limita si multe altele, iar la final, va punem la dispozitie un material prin care ne argumentam punctele de vedere si sa va putem spune daca produsul sau jocul „x” merita au ba. Aici apareti voi in ecuatie si feedback-ul este foarte important.

Fie ca ne trageti de urechi pentru vreun typo, fie ca ne spuneti ca ati vrea sa vedeti un anumit produs testat, fie ca ne cereti parerea asupra vreunei placi video, noi suntem fericiti ca va putem ajuta. Stim si noi ca viata de gamer e destul de grea (in special in Romania)asa ca incercam sa va ajutam si sa contribuim in comunitate cum putem.

Prin urmare, ca si anul trecut, vom puncta sarbatoarea asta cu un mic giveaway.

Da, facem din nou cinste doar ca de data asta o sa fie toata treaba „fulger”.

Am adunat de la cativa dintre partenerii nostri niste digital goodies si am faurit 8 pachete pentru voi. Peste o saptamana 8 oameni vor avea ce sa faca in vacanta de iarna.

Multumim Activision/Blizzard, Bitdefender, EA si Ubisoft pentru sprijin!

 

Cum castigi

Chiar in timp ce eu scriu aceste randuri Octavian va pregateste niste surprize in format digital. Ce trebuie sa faceti voi? Mai nimic. Trebuie sa votati unul din soarecii de gaming pe care i-am testat noi in anul 2016.

Undeva mai jos aveti formularul de inscriere de la Gleam.io.

 

Ce castigi

  • Pack #1: Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 (5 dispozitive, 1 an) + Call of Duty Infinite Warfare Legacy (include Call of Duty Modern Warfare Remastered) + Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
  • Pack #2: Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 (5 dispozitive, 1 an) + Call of Duty Infinite Warfare Legacy (include Call of Duty Modern Warfare Remastered) + Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
  • Pack #3: Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 (5 dispozitive, 1 an) + Overwatch Origins Edition + Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
  • Pack #4: Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 (5 dispozitive, 1 an) + Overwatch Origins Edition + Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
  • Pack #5: Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 (5 dispozitive, 1 an) + FIFA 17 + Rayman Legends
  • Pack #6: Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 (5 dispozitive, 1 an) + FIFA 17 + Assassin’s Creed Syndicate
  • Pack #7: Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 (5 dispozitive, 1 an) + FIFA 17 + Tom Clancy’s The Division
  • Pack #8: Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 (5 dispozitive, 1 an) + FIFA 17 + FarCry 4

WASD 8 ani

Concurs aniversar WASD 8 ani

Cam atat si sa ne „citim cu bine” ! Good luck and have fun!

WASD over and out.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.