Evenimentul Bloggers Lan Party a ajuns la cea de-a sasea editie, insa la aceasta a sasea editie eu voi fi „desemnat” sa particip alaturi de un cititor. Ca sa te inscrii nu trebuie sa faci mare lucru, doar sa lasi un comentariu la acest articol si daca ai noroc vei fi extras. Important este sa fii in Bucuresti pe 15 noiembrie, pentru ca la ora 10:00 ne vedem la Impact Hub.

Am pomenit de gaming, dar nu am prezentat jocurile. In primul rand o sa se joace pe PS3 FIFA 15, iar mai apoi pe PC Team Fortress 2 si DoTA2.

In editiile anterioare echipele au fost bloggers vs readers, evident ca o sa fie la fel de fun ca in editiile anterioare, asadar eu am nevoie de un cititor inrait din Bucuresti care nu are nimic de facut sambata sa vina sa ne batem virtual in DoTA si in TF2 :D.

Pentru a putea fi extras trebuie sa lasati un comentariu la acest articol in care sa ne spui ce joc ai vrea sa joci la BLP si eu voi extrage unul dintre voi. Castigatorul va fi contactat via e-mail, asa ca faceti bine sa lasati o adresa valida. Extragerea o voi efectua vineri la ora 23:00.

Ne vedem acolo !

Bloggers Lan Party 6 este un eveniment susținut de AV Store și MavenHut, Parteneri: AMD și Impact Hub.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.