Creative lanseaza versiuni „updatate” ale Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless si ale Sound Blaster Tactic3D Rage USB numite V2.0, compatibile cu PC-ul, Mac-ul, PS 4-le si Xbox ONE. Pe langa SBX Pro Studio, diametrul difuzorului de 50mm Full Spectrum si a microfonului detasabil care dispune de tehnologia noise cancelling, noile casti sunt acum compatibile cu Scout Mode pentru PC si Mac.

 Pe langa acest mic update la casti ele mai nou sunt compatibile cu PlayStation 4 si Xbox One pentru ca jucatorii de console sa aibe o experienta foarte apropiata de Hi-Fi. In schimb ceea ce intereseaza pe un numar foarte mare de utilizatori este evident Scout Mode-ul.

Icon SBPrismIn jocuri de genul Counter Strike: Global Offensive / Quake Live / alte FPS-uri la care ai nevoie de un sunet perfect sa auzi pasii/detalii foarte importante din joc este absolut mandatoriu sa ai o pereche buna de casti pentru a-ti reda cat mai fidel sunetele. In primul si in primul rand trebuie sa auzi pasii, iar in al doilea rand sa reduci cat de mult poti sunetele ambientale. Scout Mode-ul iti amplifica sunetul pasilor si distorsioneaza/elimina sunetele ambientale. Asadar, la cele doua versiuni „updatate” Scout Mode-ul este disponibil atat pe PC cat si pentru Mac, sorry console gamers.

In cazul in care nu stiti ce face SBX Pro Studio cat si ce alte caracteristici mai au castile, ei bine o sa le prezint eu succint mai jos:

  • SBX Pro Studio permite utilizatorilor sa se bucure de o calitate-cinema 5.1 surround sound.
  • Cablulul imbunatatit: Cablurile USB de inalta calitate asigura o flexibilitate excelenta minimizand in acelasi timp crearea de de incurcaturi (in fir) greoaie.
  • 16 ore de non-stop gaming la o singura incarcare a versiunii de casti wireless.
  • Difuzoare de 50mm FullSpectrum pentru o calitate audio desavarsita.
  • Microfon detasabil care are noise cancelling.

Varianta wireless a castilor este disponibila la pretul de 99.99 EURO iar varianta non-wireless este disponibila la 79.99 EURO

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.