Revenim în forţă cu un alt concurs ce are ca premii key-uri de Steam. De data aceasta punem la bătaie 5 key-uri de Call of Duty Modern Warfare 2 pentru Steam. Concursul diferă faţă de cel precedent unde am oferit 3 key-uri de Dirt 2 şi 3 de StormRise pentru că este şi împărţit în două.

De data aceasta o să fie nevoie să găsiţi logo-ul ATI plasat într-unul din articolele de la secţiunea de review-uri de jocuri sau să fiţi unul dintre cei mai activi useri pe forumul nostru.

Pentru găsirea logo-ului vor fi premiaţi 3 oameni şi aceştia vor fi aleşi prin tragere la sorţi, iar pentru activitate pe forum 2 oameni. A fi activ nu înseamnă să răspunedeţi cu „da, e mişto”, „lol”, „tare”, „vreau şi eu” sau mesaje similare, lipsite de esenţă.

Concursul durează două săptămâni adică din 9 aprilie până în 23 aprilie ora 0, iar pentru a participa trebuie să trimiteţi link către pagina în care se afla logo-ul folosind formularul de mai jos. Cei ce nu îşi completează numele şi trec porecle sau nickname-uri nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Câştigătorii vor fi contactaţi prin e-mail şi va fi nevoie să confirme faptul că doresc premiul. În cazul în care la 5 zile de la tragerea la sorţi (24 aprilie) nu este primită confirmarea, premiul va fi acordat unui alt participant care va fi selectat tot prin tragere la sorţi.

 

Logo-ul ce trebuie găsit arată exact ca cel de mai jos, nu este în nicio poză, se află de sine stătător, exact ca cel de mai jos.

Succes!

 

Exemplu logo: 

 

Câştigători pe site:

Cosma Manuel – confirmat

Cosmin Taranu – confirmat

Lucian Dumi – TBA

 

Câştigători pe forum:

PapaLapte

Whitecaval

 

Felicitări celor 5 câştigători

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.