Spre deosebire de ultimul concurs, sau cum s-ar numi această treabă în care câştigaţi un joc, de data aceasta NU trebuie să vă faceţi username.

Avem pentru voi 5 key-uri de Mafia II pe care le puteţi câştiga dacă numiţi două tehnologii/chestii pe care plăcile video NVIDIA le au şi cele AMD nu. Evident că vorbim de cele mai recente generaţii adică seria GT*4XX de la NVIDIA şi seria 5XXX de la concurenţă.

Aşadar, postaţi un comentariu cu două diferenţe. Ca să vă ajut, vă spun că cea mai cunoscută se datorează achiziţionării companiei Ageia de către NVIDIA.

Comentariile vor fi publicate, iar dacă voi doriţi să vă înspiraţi de la cei ce au răspuns înaintea voastră nu aveţi decât, o faceţi pe cont propriu. Concursul începe astăzi 11 octombrie 2010 şi se termină în data de 23 octombrie 2010. În data de 24 octombrie vom trage la sorţi 5 oameni care vor câştiga fiecare câte un key de Mafia II.

 

Aveţi grijă să completaţi corect câmpul de e-mail pentru că aşa veţi fi contactaţi. Dacă nu vă revendicaţi premiul în 7 zile de la tragerea la sorţi acesta va fi acordat altui înscris.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.