În această lună PlayStation ne oferă posibilitatea de a oferi cadouri de paște pentru gameri, pornind Sping Sales 2022 atât pe PlayStaion Store cât și în magazinele retailerilor.

În ultima vreme am vorbit doar despre hardware… cam de toate felurile, dar în special despre medii de stocare compatibile cu consolele PS5, dar la ce să îți folosească stocare sau extra-stocare dacă nu ai jocuri suficiente nici măcar să umpli măcar memoria internă a consolei?

Și da, într-adevăr, jocurile sunt destul de scumpe, mai ales cele mai nou lansate. Știi despre ce vorbesc, acele PS5 Exclusives cum ar fi Ratchet&Clank Rift Apart sau Horizon Forbidden West. Jocuri care te pot decarta chiar și de 60 de euro fiecare în funcție de magazin sau ofertele pe care le prinzi.

Lângă acestea se adaugă the good old classics, majoritatea fiind remaster-uri pentru PS4 ale unor jocuri original lansate pentru PS3 sau PS2, și titlurile PS4 Exclusives pe care probabil nu le-ai jucat. Deci… o cârcă de jocuri bune din care poți alege.

PlayStation Spring Sales

Playstation Store Spring Sales | WASD.ro

Și, primăvară fiind, PlayStation Store vine în ajutorul tău cu Spring Sales. Până pe 27 aprilie vei găsi pe platforma PS Store secțiunea Spring Sales, unde sunt disponibile peste 600 de produse digitale de tip jocuri, bundle-uri, DLC-uri și diverse iteme game specific cu prețul redus cu până la 75%.

Ediția de Spring Sales a anului curent este disponibilă și în magazinele partenerilor de retail printre care se numără Altex, Media Galaxy, eMAG, Flanco, Orange și Sony Center. Campania pentru magazinele de retail este valabilă în perioada 11-24 aprilie atât în magazine cât și pe platformele online.

Și, dacă tot mai e puțin până la paște, m-am gândit să vă fac o mică prezentare a unora dintre cele mai bune titluri care se află acum în promoție, poate vă vine vreo idee de cadou pentru cineva.

 

Ghost of TsushimaPlaystation Store Spring Sales | WASD.ro

Vom începe prin a discuta despre Ghost of Tsushima, unul dintre jocurile care mi-au captivat atenția pe durata întregului gameplay. Întreg gameplay-ul se învârte în jurul lordului Jin Sakai, un samurai al insulei japoneze Tsushima din secolul al 13-lea. Alături de Jin te vei înfrunta cu mongolii în lupte intense încercând să eliberezi teritoriile insulei Tsushima. Jocul este disponibil la reducere în magazinele de retail. Jocul are o reducere de 40% pentru varianta standard de PS4, iar varianta Director’s Cut PS5 beneficiează de un preț redus cu 16%, fiind sub 250 Lei.

 

Grand Theft Auto VPlaystation Store Spring Sales | WASD.ro

GTA V este cel mai emblematic titlu din seria de jocuri Grand Theft Auto, debutând inițial pe consolele PS3, acum nouă ani în 2013. Nici nu îmi dau seama când a trecut tot timpul ăsta… În ciuda vechimii sale, GTA V încă este un titlu foarte jucat mai ales datorită componentei Online. Știm cu toții că este singurul GTA care a avut trei console, spre deosebire de PS2 care a avut trei GTA-uri. De-a lungul timpului GTA V a fost menținut într-un proces continuu de întinerire prin intermediul actualizărilor în grafică și conținut. Actual, în 2022, apare constant conținut nou ce menține interesul mult jucători cărora li te poți alătura în GTA Online. Grand Theft Auto V: Premium Edition este disponibil pe PS Store la prețul de 69.25 Lei beneficiind de 58% reducere.

 

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 este unul dintre jocurile care practic a fost lansat neterminat și pe tema căruia au existat multe controverse. După o serie de actualizări ulterioare acesta începe să devină din ce în ce mai mult ceea ce trebuia inițial să fie. Jocul ne era neapărat rău din punctul de vedere al conținutului ci mai de graba bug-urile îl stricau. Cyberpunk 2077 te va captiva instant, iar perspectiva first-person ajută foarte mult în imersarea cu jocul. Într-adevăr, contactul pe care l-am avut cu jocul a fost pe platforma PC și nu îl dețin în librăria de jocuri PS dar ar putea fi o achiziție bună ținând cont de prețul reduc cu 50%.

 

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn este primul joc al seriei Horizon, fiind lansat inițial pe PS4. Succesorul său este Horizon Forbidden West, titlu lansat recent și care a dobândit popularitate în special din cauza compatibilității cu consolele PS5. Jocul este de tip open-world, având un aer similar cu Ghost of Tsushima doar că mult mai futuristic. Jocul se face remarcat în special datorită peisajelor absolut superbe pe care le poți întâmpina în timpul game-play-ului, efectele vizuale fiind unele dintre punctele sale forte. Prețul pentru o copie de Horizon Zero Dawn este de 44.95 Lei fiind redus cu 50%.

 

Honorable Mentions

  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (PS5 & PS4) – disponibil retail – 10% reducere pentru varainta PS5 – 117 Lei
  • Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition (PS5 & PS4) – 33% reducere – 194.23 Lei
  • Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition PS4 – 65% reducere – 150.46 Lei
  • Metro Exodus PS4 – 75% reducere – 35 Lei
  • The Last of Us Part II – 50% reducere – 95 Lei
Playstation Store Spring Sales | WASD.ro
PS Store Spring Sales

Așa că nu pot să vă urez decât Spor la joaca!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.