Pe lateralele mausului avem cauciuc pentru un grip foarte bun. Observăm că cocoaşa mausului nu este accentuată. Asta înseamnă că îl putem împinge foarte uşor cu vârfurile degetelor spre podul palmei. Dacă mausul are cocoaşa accentuată, precum Abyssus, atunci devine dificil să facem grip puternic cu vârfurile degetelor şi cu podul palmei (zone folosite pentru claw-grip).

 

Spatele mausului este acoperit de un strat foarte subţire de cauciuc ce la rândul său sporeşte grip-ul. Deşi suprafaţa acoperită de material roşu nu este una pe care facem priză, faptul că este acoperită de cauciuc sporeşte aderenţa mâinii la maus şi nu ne alunecă atunci când îl mişcăm foarte rapid.

 

Şi partea dreaptă găzduieşte un grip din cauciuc. Deşi acesta este ceva mai mare decât vârful degetului mic, prezintă şi avantaje: le permite celor cu mâini mai mici să ţină mausul în stilul palm-grip şi să facă o priză bună cu lungimea degetului mic.

 

Pe acea zonă pe care vedem scris numele mausului ne putem aşeza degetul inelar în două moduri. Fie aşezăm doar vârful (claw-grip), fie tot degetul. Indiferent de modul în care îl vom folosi, zona are un unghi de înclinare ce ne face să împingem mausul spre pod-ul palmei.

 

Cum vă spuneam şi adineauri, zona în care este scris numele mausului are o formă perfectă pentru a găzdui degetul inelar. Vă mai spuneam şi că acest maus poate fi folosit şi pentru stilul palm-grip, ei bine, asta se poate întâmpla dacă degetul mic va ocupa acea poziţie.

 

Skate-urile mausului sunt de dimensiuni mari, însă fiind fabricate din teflon, frecarea de pad nu va îngreuna alunecarea acestuia.

 

Pages ( 2 of 6 ): « Previous1 2 34 ... 6Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.