În ultima vreme, marele producător de plăci de bază şi plăci grafice a început să arate un interes puternic pentru segmentul de gaming. După ce au lansat cei doi mauşi din seria Ghost, care s-au şi bucurat de un succes formidabil pentru nişte periferice aduse de un new-comer, a sosit momentul să lanseze o întreagă linie de produse ce vor purta numele de cod AiVia.

Vă povesteam la un moment dat despre o tastatură din această serie. Acea tastatură avea în comun cu maşinile exotice liniile de design şi vopselurile metalizate. Mausul despre care vom discuta acum are şi el câteva elemente în comun cu acea tastatură şi cu maşinile exotice, însă să nu cumva să vă gândiţi că este galben precum tastatura K8100, pentru că ar fi fost ridicol.

Deci, cu cine se bate acest maus hibrid? Unde ţinteşte? Şi mai ales, merită în defavoarea unor mauşi produşi de mai marii Logitech sau Razer?

Vom compara noutatea de la GIGABYTE cu G700 deoarece au preţurile similare. Mauşii de la Razer sunt mult prea scumpi pentru a-i considera altceva decât un mare moft, nu că acestea două ar fi altceva:), dar măcar au nişte preţuri în limita normalului.

Ca de obicei, începem quest-ul prin compararea specificaţilor produselor despre care discutăm.

 

 

 

Lasă un răspuns