În această pagină vom discuta şi vom analiza doar mausul, fără a intra în detalii despre utilizare deoarece aceasta o vom dezbate în ultima pagină.

 

Forma mausului este concepută pentru orice fel de grip. Cel mai comod pare să fie atunci când este folosit claw-grip, însă nu recomand acest tip de grip deoarece mausul este foarte greu.

 

Aşa cum puteţi observa, pe lateralele mausului există câte două butoane. Acestea pot fi folosite pentru orice pentru că sunt programabile.

 

După cum puteţi observa, M8600 are o formă ambidextră având prelungiri pentru poziţionarea degetului mare pe ambele părţi însă şi un design simetric.

 

Printre toate caracteristicile interesante de care dispune M8600, una dintre cele mai apreciabile este faptul că se poate bloca cablul în el. La ce ne poate ajuta asta? Păi să nu cumva să rămânem cu mausul în mână, deconectat, atunci când tragem mai brusc de el şi firul este agăţat. Pentru deblocarea cablului există pe burta mausului un buton.

 

AiVia M8600 vine cu două baterii în pachet. Beneficiul este reprezentat de faptul că ne putem bucura de libertatea oferită de un maus wireless absolut tot timpul fără să stăm cu cablul în maus pentru încărcarea acumulatorului, aşa cum se întâmplă în cazul lui G700.

Pages ( 3 of 5 ): « Previous12 3 45Next »

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.