GIGABYTE este o echipă de taiwanezi tradiţionalişti. Eficacitatea lor de a asigura o funcţionalitate ridicată cu costuri mici s-a transmis şi la M8000X. Refolosirea aceloraşi forme ale mouşilor din seria Ghost este o mişcare binevenită deoarece îşi conturează o amprentă în lumea gaming-ului. GIGABYTE devine încet-încet un competitor demn de luat în seamă pe această piaţă datorită strategiei de marketing destul de agresive.

M8000X este deja în magazine în momentul în care noi îi discutăm calităţile şi defectele. Preţul poate varia de la magazin la magazin dar pentru tehnologia pe care le înglobează, preţul plătit este unul moderat. Acesta este printre cele mai bune lucruri. Un al doilea aspect care trebuie luat în seamă este senzorul. AVAGO S9500 este unul dintre cei mai performanţi senzori de piaţă, iar decizia GIGABYTE de continua producţia mouşilor bazaţi pe AVAGO este lăudabilă.

Pachetul puternic accesorizat sunt lucruri care îi atrage pe jucătorii. Cine nu ar vrea un mouse care vine cu o pereche de skate-uri în plus şi greutăţi pentru echilibrare, toate la un preţ acceptabil.

Adăugăm reţetei un software foarte uşor de folosit alături de o memorie internă mare şi avem un produs competitiv cu restul mouşilor care costă mult peste puterea noastră de cumpărare.

Totuşi anumite detalii au scăpat ochiului critic al celor de la GIGABYTE. Deschizătura senzorului este unul din lucrurile care trebuiesc refinisate în cazul lui M8000X. Faptul că adună scamele de pe pad-urile textile (paduri folosite de 60% dintre gameri) poate deveni un aspect ce se reflectă negativ în performanţa mouse-ului.

Designul ergonomic este binevenită. Partea proastă este că s-a păstrat tendinţa agresivă a unghiurilor formei şi astfel mâna nu se poate relaxa pe mouse în pauzele dintre meciuri.

Per total M8000X este un produs echilibrat, un produs cu care GIGABYTE îşi consolidează poziţia pe piaţa din ce în ce mai largă a accesoriilor şi cu ajutorul căruia confirmă interesul din ce în ce mai mare pentru periferice. A4Tech X7? Saitek? Neah, avem GIGABYTE M8000X.

 

Plusuri şi minusuri pentru GIGABYTE Ghost M8000Xtreme

+ Preţ
+ Senzor
+ Memorie internă mare

– Formă incomodă
Pages ( 6 of 6 ): « Previous1 ... 45 6

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.