Anul trecut GIGABYTE a debutat pe piaţa de periferice de gaming cu seria „Ghost” din care făceau parte o tastatură, un mouse şi un pad. Tot anul trecut, am publicat şi noi un articol în care am discutat de performanţele lui M8000, primul mouse ce era destinat palmelor transpirate şi încordate ale gamerilor, un mouse care de altfel a fost printre primii testaţi de noi.

Anul acesta GIGABYTE a lansat o nouă variantă a lui M8000, M8000Xtreme, un mouse în care au fost implementate cu succes noile idei în materie de design şi funcţionalitate. Cum prima variantă a mouse-ului s-a bucurat de toată aprecierea noastră, am vrut să vedem cum se poate îmbunătăţi un produs deja competitiv din punct de vedere al performanţelor aşa că am întins antenele şi am făcut rost de noua versiune a mouse-ului.

Versiunea 2.0 a mouse-ului vine cu un senzor nou, câteva funcţionalităţi în plus şi un software mult mai complex faţă de prima variantă dar la fel de prietenos. Pentru a evidenţia diferenţele dintre cele două versiuni ale mouse-ului tabelul de specificaţii a fost transformat din nou într-unul comparativ în care am etalat caracteristicile celor două generaţii.

 

GIGABYTE M8000X gaming mouse

 

Prima impresie pe care recunosc că mi-am format-o şi eu, este cea de deja-vu. După o privire mai îndeaproape mi-am schimbat părerea. M8000X este un mouse ce a preluat doar o parte din designul consacrat de prima versiune nu şi caracteristicile acesteia. De aceea, pentru a alunga eventualele impresii negative urmează pagina cu galeria foto.

 

Pages ( 1 of 6 ): 1 23 ... 6Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.