Ambalajul este foarte uşor şi îl puteţi căra după voi la orice LAN party pentru că oferă suficientă protecţie. În interior găsim doar manualul şi software-ul.

 

Spatele lui Xai este acoperit cu un plastic poros care ajută la un grip suficient de puternic şi stabil însă plama transpiră destul de mult. În timp am observat că logo-ul SS de pe spate se murdăreşte foarte uşor şi chiar se degradează.

 

Lateralele sunt dintr-un cauciuc cu o aderenţă foarte bună. Practic XAI se lipeşte de degete. Butoanele laterale sunt extrem de uşor de apăsat iar apăsările accidentale sunt frecvente la început dar cu puţin exerciţiu le veţi putea controla aşa cum trebuie.

 

Scroll-ul este în totalitate cauciucat şi precis. Cauciucul este foarte „lipicios” şi fericitul proprietar va avea ceva de furcă să scoată scamele ce îşi găsesc sălaş în zona tilt-ului.  Că veni vorba tilt-ul este precis şi nu afectează absolut deloc precizia middle click-ului, ca la G500. Click-urile au o rezistenţă foarte mică la apăsare ceea ce mă face să  îl recomand maniacilor de Starcraft care au nevoie de multe APM-uri şi mai ales micro bun.

 

Butonul pentru comutarea dintre profile este poziţionat sub scroll. Rezistenţa la apăsare este foarte mică însă sistemul de browsing între profile cu ajutorul butoanelor laterale  sau a scroll-ului nu este cea mai inspirată alegere, pentru că pierdeţi destul de mult timp până găsiţi profilul potrivit deşi cu ceva antrenament se rezolvă.

 

XAI este echipat cu trei skate-uri. Cele default sunt bunicele, nu se agaţă şi ajută la o alunecare rapidă.

 

Iată şi display-ul LCD care vă ajută să vă vă dumiriţi ce profil este selectat. E un pic ciudată ideea de a întoarce mouse-ul de fiecare dată pentru a putea schimba profilul.

 

Cam aşa arată XAI în momentul în care este acoperit de un palm grip sănătos. Dacă sunteţi obişnuiţi să sprijiniţi tot degetul mare pe lateral, butoanele laterale s-ar putea să devină un impediment.

 

Dimensiunile îl potrivesc perfect în aproape orice palmă. După cum se vede, scroll-ul se aşează fix sub degetul mijlociu.

 

Iată-l alături de frăţiorul mai mic Kinzu. Ce le diferenţiază este numărul de butoane – cu patru mai multe pe XAI, memoria internă,  senzorul – optic în cazul Kinzu şi bineînţeles preţul.

 

În pagina următoare v-am pregătit o întreagă polologhie legată de software-ul care vine să suplinească mulţimea de tweak-uri pe care le suportă XAI aşa că dacă sunteţi amabili să răsfoiţi..

 

Pages ( 2 of 4 ): « Previous1 2 34Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.