Ca un fan al genului MMORPG respectabil şi care se respectă, pot să anunţ cu interes lansarea oficială World of Warcraft: Cataclysm în 6 decembrie la eMAG, Bucureşti. Evenimentul începe la ora 21:00 şi sunt implicate multe premii pentru cele două concursuri ce vor avea loc.

Între tombolă şi competiţia de costume, dacă aş putea să ajung, cred ca aş opta pentru costum. Ca să poţi participa la tombolă, trebuie să cumperi Cataclysm până în 9 decembrie. Premiul cel mare este foarte, foarte atrăgător. Un laptop Alienware M15x. Cred că restul nici nu mai contează, din punctul meu de vedere. Extragerea câştigătorilor se va face, tot în eMAG, în data de 10 decembrie, pe baza numărului de factură folosind random.org.

Iar pentru concursul de costume, acesta este tema principală a evenimentului de lansare, toţi fanii putând veni imbrăcaţi ca şi personajele preferate din joc, avănd ocazia să câştige la finalul acestei lansări mai multe premii. Locul întâi, un World Of Warcraft: Collector’s Edition, o tastatură Razer Lycosa, un maus Razer Orochi şi pachetul tricou + poster; locul 2, un maus Razer Abyssus şi un pachet tricou + poster, iar locul 3 primeşte pachetul tricou + poster.

Cei ce doresc să îl joace în momentul 0 vor putea face asta pentru că toate showroom-urile eMAG vor fi deschise la miezul nopţii în data de 7 decembrie.

For the horde!

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.