Vă spuneam şi la începutul articolului că singurul lucru care ne interesează este eficienta design-ului adus de palit deoarece în schemă sunt două ventilatoare.

Am măsurat temperatura în regim idle, full load la frecvenţe default şi full load în regim overclock fără creştere de voltaj.

Deşi creşterea voltajului se poate efectua foarte facil deoarece blocul de alimentare este acelaşi cu cel al modelului de referinţă, nu am efectuat teste pentru că oricum temperatura ajunge destul de sus în condiţiile în care creşteam frecvenţa GPU-ului

 

Idle

 

Full Load

 

Full Load @789/968

 

Observăm că turaţia ventilatoarelor nu se modifică foarte mult atunci când temperatura creşte. Chiar şi în regim OC procentul de putere al ventilatorului s-a menţinut destul de jos. Ca nivel de zgomot, ventilatoarele se descurcă destul de bine şi am putea spune că Palit GTX465 are ca principal obiectiv cel de a fii mult mai silenţioasă decât modelul de referinţă.

 

Concluzii

Dintre toate modelele de GTX465 existente pe piaţă, versiunea oferită de Palit este una dintre puţinele care se remarcă. În ciuda faptului că vine cu un cooler custom, preţul este chiar sub cel al altor modele ce păstrează design-ul NVIDIA. Ţinând cont de performanţele sistemului de răcire şi de preţul foarte atractiv, în mod evident este una din recomandările noastre chiar dacă bundle-ul este foarte sărăcăcios.

 

Plusuri şi minusuri pentru Palit GTX465 1024MB

+ Sistem de răcire bun
+ Conectivitate
+ Preţ

– Bundle

 

  • Palit GTX465 1024MB poate fi cumpărată de aici
  • Pages ( 3 of 3 ): « Previous12 3

    Leave a Reply

    Lasă un răspuns

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.