Concluzii

Eu vad aceasta lansare ca pe adaugarea unui SKU nou. Nimic mai mult. Este acelasi GTX 1660, dar cu memorii mai puternice. Puteau foarte bine sa anunte caracteristicile alea noi si atat. Si stau si ma intreb de ce are NDA acest produs daca GPU-ul este in esenta un GTX 1660 cu memorii mai potente?!

Dar asa au facut Nvidia in ultima vreme. Cand au dorit o repozitionare subtila a produselor deja existente, au lansat pe ici pe colo cate un Super.

Normal ca nu raneste pe nimeni aparitia unui produs nou. Dar mi se pare la fel de inutila aceasta lansare cum a fost si cea a lui RX 590 care era acelasi RX 580, care la randul lui era acelasi RX 480. Dar bineinteles, era mereu vorba de frecvente noi si o gramada de gargara si marketing bullshit.

Da, e la fel ca GTX 1660 Ti. Si la fel ca de fiecare data am sa va indemn sa va cumparati cel mai ieftin produs posibil. Nu va asteptati ca un GTX 1660 Super cu pret mare sa fie un fel de avion cum se intampla in cazul GPU-urilor mari si scumpe unde racirea face diferenta si la nivel de performanta al GPU-ului.

Doar o sa fie mai silentioasa si poate mai rece in functie de suma de bani pe care o investesti.

Un produs ieftin are si calitatea constructiei ceva mai slaba decat unul scump.

Gigabyte GTX 1660 Super Gaming OC 6G livreaza performanta la capitolul racire, dar are si un pret maricel comparativ cu celelalte produse existente sub acest nume.

La PC Garage este listata la 1399 Lei. O suma mai mare cu 200 lei decat a unui produs similar de la acelasi brand.

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super review | WASD.ro

Si cu asta am incheiat acest review care sper sa fie ultimul din seria RTX 2000 sau GTX 1600.

Mai bine lansau un RTX 2050. Ala chiar ar fi fost util.

Pages ( 7 of 7 ): « Previous1 ... 56 7

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.