Rezultatele care conteaza

Si ceea ce vedeti mai jos este ceea ce conteaza.

Premiere Pro CPU and GPU 2019 | WASD

Din pacate pentru unii, n-am mai folosit toate placile video pentru ca ar fi fost o pierdere de timp. Premiere Pro scaleaza prea putin cu placa video ca sa conteze, mai ales cand e vorba de placi video high end.

Nu ma intelegeti gresit, reduce timpul de render de aproximativ 10 ori. Dar intre 10X si 10.2X este o diferenta prea mica ca sa conteze.

Asadar, pentru acest test am folosit cea mai buna investite pentru un videograph: 1660 Ti, dar si cea mai scumpa solutie pentru un consumer, RTX 2080 Ti.

O placa video buna conteaza in cazul de fata doar pentru un gamer care isi doreste sa joace jocurile la cea mai inalta calitate. Pentru cineva care doar monteaza video-uri si el exporta cu Premiere Pro conteaza mai mult bugetul investit decat cateva minute asteptate in plus pentru un render mai rapid.

Motivul pentru ca nu am folosit o singura placa video a fost pentru a observa la care procesor nu se mai vede nicio difrenta de performanta.

Si plusul de performanta apare in cazul tuturor procesoarelor, exceptie facand 8700K si Ryzen 7 2700. Practic, se poate spune ca acestea sunt prea lente cat sa dea suficient de mult de lucru unei placi video scumpe.

Si in cazul in care te gandesti la un astfel de procesor pentru PC-ul pe care vei lucra video in Premier Pro, ar fi bine sa nu te arunci la cea mai scumpa placa video.

 

Incheiere

Poate ca Threadripper 2990WX este o investitie proasta pentru acest task. Nu toate aplicatiile sunt facute pentru a lucra cu atat de multe thread-uri si asta se vede cel mai bine in suita Adobe.

Dar asta nu inseamna ca un procesor cu multe nuclee (16 de exemplu) este o investitie proasta.

Din contra, pentru acest task, in 2019, este cea mai buna investitie.

Acum, sa nu va ganditi ca procesoarele de la Intel sunt proaste si eu am sa va recomand Threadripper 2950X. I9 9960X are turbo 4,4 GHz si cu siguranta ar randa mai rapid decat un 2950X la frecventa implicita. Adica am vazut ca Premiere Pro scaleaza si cu frecventa si 2950X la 4,2 GHz ofera rezultate semnificativ mai bune decat la default.

Asa ca putem deduce ca 9960X la default e mai bun decat 2950X la default.

Dar pretul procesorului Intel este dublu. Iar 2950X poate ajunge fara niciun fel de probleme la 4,1 GHz pe toate nucleele.

Cu diferenta de bani dintre cele doua procesoare poti face foarte multe lucruri mai ales in domeniul video.

Pages ( 5 of 5 ): « Previous1 ... 34 5

Similar Articles

3 thoughts on “Cele mai bune sisteme pentru Premiere Pro: 6 CPU si 6 GPU testate in toate combinatiile

  1. Care e mai ok pentru Premiere?
    1. Sistem arhitectura pe socket LGA2011-V3 Xeon E5/dual Xeon E5 cu 20/24/32 threads + 32GB RAM + Nvidia Quadro? (cheap nowadays)
    2. Sistem AsRock X370 Killer Sli + Ryzen 7 2700 + GTX 1080i + 32GB RAM?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.