Wargaming anunta ca jocul World of Warships: Legends este disponibil gratuit pentru descarcare pe PlayStation 4 si pe Xbox One,  odata cu lansarea versiunii Early Access pe 16 aprilie!

Cei care vor sa vina ca noua generatie de capitani pot sa astepte cu nerabdare la as etala culorile, deoarece Wargaming din St. Petersburg aduce lupta epica on-line, iubita  de milioane de jucatori, de pe PC-uri pe consolele de acasa pentru prima data.

Jocul suporta limba engleza, rusa, japoneza, franceza si germana si se lanseaza cu o serie de nave pe care va trebui sa le deblocati, comandanti legendari care vor fi adaugati in rank-urile dvs. si oceane gata sa fie cucerite. World of Warships: Legends este cel de-al doilea titlu Wargaming lansat pe console, primul fiind World of Tanks: Mercenaries care are in prezent peste 18 milioane de jucatori.

Jucatorii versiunii Early Access de pe PlayStation si Xbox vor putea sa se alature batalilor pe cinci harti diferite care dispun de suport pentru HDR cu trei clase de nave: distrugatoare, crucisatoare (mai rapide), nave de lupta.

World of Warships: Legends nu este o simpla conversie a versiunii free-to-play de pe PC. Acest joc a fost construit de la zero, pentru a profita din plin de puterea si capabilitatile actualei generatii de console.

Cu o lupta mai rapida si mai induiosatoare, mai multe optiuni de dezvoltare a comandantilor, o interfata regandita, controale intuitive noi si continut exclusiv pentru console, aceasta este o experienta care poate fi posibila numai pe PlayStation 4 si Xbox One.

Jucatorii se pot astepta, de asemenea, la update-uri regulate si o multime de continut nou in viitor, cu navele japoneze la orizont si folosind puterea completa a comandantilor legendari, coordonand transportatorii aerieni imensi, experienta unor noi harti si suportul 4K pentru PlayStation4 Pro si Xbox One X care va fi introdus in aceasta vara!

„Suntem fericiti sa va prezentam in cele din urma capitanii veterani si noii jucatori din World of Warships: Legends pe PlayStation4 si Xbox One”, a declarat Kirill Peskov, director de dezvoltare la Wargaming St. Petersburg.

„Acesta este cel de-al doilea titlu Wargaming care se lanseaza pe consolele de acasa, iar calitatea experientei este dovada talentului si pasiunii incredibile ale echipei de dezvoltare din St. Petersburg. Speram ca jucatorii sa se poata bucura de aceasta noua calatorie cu noi! ”

World of Warships: Legend poate fi descarcat prin intermediul PlayStation Store sau Microsoft Store.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.