Cine nu îşi mai aduce aminte de primul procesor cu şase nuclee?! Mmm, ce entuziasm chiar când a apărut! Trebuie să recunosc că a fost un episod foarte drăguţ. Mai ales când l-am overclockat pe o placă de bază Rampage 3 Extreme împreună cu ARES. Ce amintiri, ce distracţie.

Bun, gata cu melancolia, căci astăzi discutăm despre un procesor mai bun. Da, a apărut deja de ceva vreme un procesor mai bun. Nu e produs de altcineva, n-ar avea de fapt cine altcineva să producă un procesor mai bun decât Intel :). Este vorba de i7 990X, fratele mai mare al lui 980X sau procesorul care în teorie aduce doar câţiva MHz în plus, dar în practică e „so much more”.

Recunosc, am fost sceptic şi ignorant. Nu numai că nu m-a interesat nimic despre el şi nu am citit absolut niciun articol apărut la cald la vremea lansării, dar nici măcar nu am discutat cu cineva despre acest subiect. Rezultatul acestei ignoranţe a fost o surprindere destul de plăcută pe care o voi împărtăşi şi vouă dacă aveţi un picuţ de răbdare, să ajungem la paginile cu teste şi chestii geekish.

Cum aţi citit deja din titlul articolului, distracţia s-a întâmplat pe placa de bază de gaming de la GIGABYTE, o placă faţă de care aveam o datorie morală în ceea ce priveşte un pic de overclocking folosindu-mă de ea. Întrucât aceste componente s-au gândit să îşi dea randezvous la mine pe birou fără să îmi ceară voie, am abuzat şi eu un pic de ele, în limita bunului simţ, ca un gamer ce mă aflu şi am tras un pic de slidere pentru a creşte foarte puţin frecvenţele.

 

 

Nu ne mai agităm prea mult cu introduceri stufoase şi chestii de genu pentru că de fapt, este interesant ceea ce se întâmplă în pagina următoare, overclock-area lui 990X pe G1.Assassin.

Aşa că, după ce vă clătiţi ochii în screenshot-ul de CPU-Z, daţi click pe next pentru a vedea nişte chestii kinky.

 

 

Pages ( 1 of 3 ): 1 23Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.