Rezultate teste

Teste sintetice

Sectiunea de productivitate este cea mai reprezentativa pentru AMD 4700S Desktop Kit, acesta fiind reprezentat in principal de Procesor si RAM.

Comparand procesorul lui 4700S cu un Ryzen 7 5800X putem trage urmatorul se de concluzii:

AMD 4700S Desktop Kit a obtinut scoruri, in medie, cu 40-50% mai slabe decat 5800X. Totusi, 5800X este un procesor stand-alone care are pretul de raft de aproape 2000 de lei, doar procesorul. AMD 4700S costa cu circa 25% mai putin si include, pe langa procesor, 16GB de RAM GDDR6 si o placa de baza in format ITX.

Daca este sa punem in balanta cele doua modele vom ajunge cu usurinta la concluzia ca AMD 4700S dispune de un raport performanta/pret mult mai bun decat AMD Ryzen 7 5800X. Totusi, AMD 4700S nu este un kit upgradabil, nici din punctul de vedere al racirii, nici al procesorului, nici al capacitatii de memorie RAM and so on. Pe scurt: YOU GET WHAT YOU BUY si atat.

Teste gaming

Cu toate ca soltul de expansiune PCI-E are trasee doar pentru conexiune x4, si nu x16, experianta in gaming a fost placuta. Utilizand placi video capabile de comunicare pe 16 canale de date in combinatie cu o placa de baza ce permite comunicarea doar pe 4 canale de date, puterea si implicit performanta acestor placi a fost limitata. Putem interpreta afirmatia anterioara in urmatorul fel: este foarte posibil ca utilizand o placa video ceva mai slaba decat modelele utilizate de noi sa se obtina rezultate similare. Aceasta afirmatie este sustinuta si de scorurile detasate obtinute de AMD RX 6900 XT in combinatie cu un procesor AMD Ryzen 7 3800XT.

Jocurile competitive, precum CS:GO, Rainbiw Six Siege sau F1 2020 ruleaza foarte bine chiar si cu cele mai inalte setari de grafica si in rezolutie 4K. Numarul mediu de cadre pe secunda inregistrat fiind peste valoarea de 80 in oricare dintre cele trei rezolutii utilizate.

Titlurile ceva mai demading precum Metro Exodus si Horizon Zero Dawn ruleaza in „regim de consola” in 4K. Adica de principiu, in medie inregistrandu-se peste 30 de cadre pe secunda, insa totusi sub 60. Cand vine vorba despre FHD sau 2K, numerele sunt semnificativ mai ridicate, media cadrelor depasind adesea valoarea de 60.

 

Pages ( 3 of 4 ): « Previous12 3 4Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.