Aorus B550 Master

Aorus B550 Master este una dintre cele 7 placi de baza cu chipset B550 din gama oferita de Gigabyte, acesta fiind modelul de top. Aceasta placa de baza ofera o multitudine de functii premium, pornind de la constructia extrem de calitativa a acesteia. Printre altele, aceasta placa se mandreste cu un radiator masiv si totodata placut estetic, aflat deasupra VRM-ului si prelungindu-se pana in shield-ul I/O.

Vorbind despre capabilitatile de networking ale acestei placi, suntem intampinati de placa de retea integrata capabila de viteze de pana la 2.5GB/s si, evident, receptor WIFI incorporat.

Aorus B550 Master | WASD

O alta functie care momentan nu este prezenta pe platformele Intel este implementarea tehnologiei PCIe 4.0. Aorus B550 Master ofera 3 sloturi NVMe PCIe 4.0 impreuna cu heatsink-uri aferente pentru SSD-uri si un slot PCIe 4.0 x16, de performanta caruia, din nefericire, nu putem beneficia complet, cel putin momentan. Nici o placa video, in momentul actual, nu poate duce acest port la limita performantei sale.

 

Pages ( 2 of 8 ): « Previous1 2 34 ... 8Next »

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.