Teste productivitate

Premiere Pro

Ca intotdeauna, incepem cu Premiere Pro. Este una dintre cele mai importante aplicatii pentru un gamer care isi si editeaza un pic inregistrarile video din jocuri. Si veti vedea ca e o stransa legatura intre jocuri si editarea lor. Mai ales in cazul lui 3960X. Rezultatul obtinuit de acesta in Premiere Pro este fenomenal. Un rezultat similar poate obtine si 2950X, insa, cand ruleaza la 4 GHz.

AMD Ryzen Threadripper 3960X and 3970X review | WASD

 

Cinebench 20

In cazul Cinebench lucrurile stau exact cum ma asteptam. Numar mare de nuclee combinat cu frecventa mare nu are ce sa dea decat niste rezultate super bune.

Pe partea de single thread, insa, era de asteptat ca 3950X sa fie in varf. Este un procesor mai mic ce poate fi racit cu o usurinta mai mare si drept urmare poate sustine boost-ul pentru o perioada mai indelungata.

 

7 Zip

Desi nu este singura aplicatie de compresie/decompresie pe care o folosesc pentru teste, cu siguranta va ramane singura. Rezultatele oferite arata o scalare cu numarul de nuclee.

 

WinRar

Nu acelasi lucru se poate spune si despre WinRar. Cand am vazut rezultatele atat de slabe am crezut ca s-a actualizat si a devenit proasta aplicatia intre timp. Dar nu. Am rerulat mai multe versiuni si rezultatele se mentin.

AMD Ryzen Threadripper 3960X and 3970X review | WASD

 

Chaos Group V-Ray

La fel ca si in cazul celorlalte aplicatii care lucreaza cu volume mari de date, noile TR-uri sunt niste monstri. Scalarea este pur si simplu fenomenala.

AMD Ryzen Threadripper 3960X and 3970X review | WASD

 

PC Mark 10

Si nu puteam sa lasam la o parte tocmai PC Mark, acest fost etalon in materie de evaluat performanta intregului PC. Din pacate, PC Mark este in continuare sensibilizat doar de frecvente mari si sa ignore tot ce inseamna peste 16 fire de executie.

AMD Ryzen Threadripper 3960X and 3970X review | WASD

Pages ( 4 of 5 ): « Previous123 4 5Next »

Leave a Reply

One thought on “Review: AMD Ryzen Threadripper 3960X & 3970X – partea 1 – Productivitate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.